Crypto-Prijzen.nl

Waar u Ankr munt kunt kopen: cryptomarkt stijgt door Amazon interesse

Waar u Ankr munt kunt kopen: cryptomarkt stijgt door Amazon interesse

Met het nieuws dat Amazon op het punt staat cryptocurrencies als betaalmiddel te accepteren en dat het bedrijf zich met zijn eigen eerste munt in de cryptocurrency sfeer waagt, is de cryptocurrency markt als geheel gestegen.

Een van de cryptocurrencies die het meest heeft geprofiteerd van deze brede stijging is Ankr (ANKR). In de afgelopen 24 uur is de prijs met meer dan 30% gestegen tot $ 0,0829 en het handelsvolume is met 870% gestegen tot $ 171 miljoen. Vanwege dit marktgedrag is de cryptocurrency gemeenschap overspoeld met investeerders en handelaren die proberen meer te weten te komen over de Ankr munt en het groeipotentieel ervan.

Dit artikel is bedoeld om die mensen te helpen. Lees verder om een uitleg te vinden over wat Ankr is en hoe het werkt, wat de toekomst zou kunnen brengen voor de cryptocurrency en wat onze ANKR prijsvoorspelling is voor 2021 en daarna.

Als u nu Ankr tokens wilt kopen, bekijk dan de sectie direct hieronder. Daar vindt u onze lijst met de beste plaatsen om ANKR munten online te kopen, verkopen en verhandelen.

Hoe en waar u ANKR aandelen online kunt kopen

Voordat we ingaan op onze lijst met de beste platforms om Ankr tokens te kopen, laten we een veelvoorkomende misvatting ophelderen: Ankr is een cryptocurrency, geen aandeel.

Nu we dat hebben uitgelegd, bekijk onze aanbevolen opties. Ze bieden allebei low-free, directe toegang tot tal van crypto-activa, en ons team van analisten vindt dat ze de beste platforms zijn die er zijn:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Ankr?

Ankr is een cryptocurrency project dat in november 2017 werd opgericht aan de Berkeley University in Californië als een gedistribueerd computerplatform dat gebruikmaakt van blockchain technologie. Het is een platform dat claimt het bouwen van dApps, het hosten van nodes en het staken eenvoudig, betaalbaar en gemakkelijk te maken.

In zijn tijd op de openbare markt en mogelijk gemaakt door het native ANKR-token, heeft het een marktplaats gebouwd voor op containers gebaseerde cloudservices door het gebruik van gedeelde bronnen. Bovendien is het uniek omdat het gebruikmaakt van inactieve rekenkracht van apparaten en datacenters als geheel, waardoor de efficiëntie toeneemt en een naadloze deeleconomie mogelijk wordt.

Het ANKR token kan worden gebruikt om te betalen voor services op het Ankr platform, zoals knooppuntimplementatie en API services, deel te nemen aan on-chain governance en fungeert ook als onderpand voor netwerkdeelnemers.

Moet ik vandaag ANKR tokens kopen?

Als u onderzoek heeft gedaan en hebt vastgesteld dat dit een project is waar u voor de lange termijn in gelooft, kan nu investeren en vasthouden een slimme zet zijn.

Het is echter onwaarschijnlijk dat de weg naar waardecreatie voor Ankr eenvoudig of soepel zal zijn, en de aangeboren volatiliteit van cryptocurrency zal dingen waarschijnlijk onvoorspelbaarder maken dan andere activaklassen.

Zal Ankr me rijk maken?

Het is onwaarschijnlijk, maar kijk eens naar enkele cryptoverhalen van de afgelopen jaren, zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin. Het is altijd mogelijk, maar u heeft veel geluk nodig.

ANKR prijsvoorspelling 2021

Wat betreft de prijs van Ankr in 2021 en daarna, is dit onze prijsvoorspelling: $ 0,25 tegen eind 2021, $ 0,30 in 2022 en tot $ 0,60 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $ANKR

Bekijk onze nieuwssectie voor het laatste nieuws over Ankr en andere cryptocurrencies.

The post Waar u Ankr munt kunt kopen: cryptomarkt stijgt door Amazon interesse appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*