Crypto-Prijzen.nl

Waar u ANKR kunt kopen: het heeft de top 100 bereikt

Waar u ANKR kunt kopen: het heeft de top 100 bereikt

Ondanks de recente marktdaling is de marktkapitalisatie van de ANKR token exponentieel gestegen en staat de token nu in de top 100 van cryptocurrencies door CoinMarketCap.

ANKR heeft sinds maart 2021 enorme marktschommelingen meegemaakt toen het zijn hoogste punt ooit boven $ 0,19 bereikte. Analisten verwachten daarom dat het nog geruime tijd zal stijgen, afhankelijk van de eerdere schommelingen.

Om investeerders en handelaren te helpen die naar de ANKR munt kijken, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om ANKR token te kopen

Omdat ANKR zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt ANKR nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om ANKR nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor ANKR wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder ANKR.

Wat is een ANKR token?

De ANKR munt is de native token van de Ankr blockchain.

Voor degenen die nieuw zijn bij de Ankr blockchain, het is een blockchain oplossing die gedeelde bronnen gebruikt om gemakkelijke en betaalbare node-hosting oplossingen te bieden.

Ankr heeft een marktplaats gebouwd voor op containers gebaseerde cloudservices om ontwikkelaars en ondernemers de mogelijkheid te bieden om blockchain knooppunten eenvoudig te implementeren tegen een lagere prijs in vergelijking met het gebruik van openbare cloudproviders.

Het hosten van blockchain knooppunten op Ankr neemt ook centralisatieproblemen weg en vermindert problemen met één storingspunt.

Bovendien kunnen openbare blockchains die Ankr gebruiken, gemeenschappen betrekken bij hun ontwikkeling.

In de toekomst is Ankr van plan om een infrastructuurplatform en marktplaats voor Web3 stack ontwikkeling te bouwen, waardoor resourceproviders en eindgebruikers verbinding kunnen maken met blockchain en DeFi protocollen.

Moet ik vandaag de ANKR kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die in opkomst is na de recente duik in de cryptomarkt, dan kan de ANKR een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

ANKR prijsvoorspelling

Crypto investeerders zijn optimistisch over ANKR en ze verwachten dat het voor eind januari van dit jaar op zijn minst boven $ 0,08 zal handelen.

$ANKR verslaggeving op sociale media

La notizia Waar u ANKR kunt kopen: het heeft de top 100 bereikt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*