Crypto-Prijzen.nl

Waar u Alibaba aandelen kunt kopen: het staat op het punt van een opleving

Waar u Alibaba aandelen kunt kopen: het staat op het punt van een opleving

Sinds het begin van deze week vertoont het aandeel Alibaba (BABA) tekenen van herstel. Op woensdag steeg het met bijna 4% tot $ 126,50 in wat een allesomvattende positieve handelssessie voor de algemene aandelenmarkt leek te zijn.

Aan het einde van woensdag presteerde het BABA aandeel beter dan verschillende van zijn concurrenten, waaronder Amazon, dat met 0,14% daalde, en eBay, dat met 1,30% daalde.

Om aandelenbeleggers te helpen die geïnteresseerd zijn in het beleggen in Alibaba aandelen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt over wat het is en waar het te kopen is.

Lees verder voor meer informatie.

Waar kunt u in Alibaba aandelen handelen?

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen ETF’s, indices en grondstoffen. eToro-gebruikers kunnen verbinding maken met, leren van en kopiëren of gekopieerd worden door andere gebruikers.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Skilling

Skilling is een CFD trading platform dat het aanbod instrumenten van de markten over de hele wereld (Forex, grondstoffen, indices, aandelen). Hun eigen platform is ontworpen om zowel intuïtief en gebruiksvriendelijk dat iedereen die wil beginnen met de handel markten van de wereld, kan zelfverzekerd en veilig genoeg om de handel te voelen zonder ongerust of geïntimideerd wanneer ze geconfronteerd worden door cijfers, grafieken en acroniemen te garanderen.

Registreer je onmiddelijk met Skilling

Wat is een Alibaba aandeel?

Alibaba aandelen zijn de aandelen van Alibaba Group Holding Limited en worden verhandeld op de Hong Kong Stock Exchange onder het symbool HKG: 9988. Het wordt ook verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool NYSE: BABA.

Alibaba Group Holding Limited, ook bekend als Alibaba Group, is een multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in retail, internet, e-commerce, internet en technologie.

Alibaba beheert de eCommerce website Alibaba.com.

Moet ik vandaag BABA aandelen kopen?

Als u op zoek bent naar een technologieaandeel dat aan het dalen is maar momenteel tekenen van een opleving vertoont, dan kan het Alibaba aandeel een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat er geen precieze verlaging is van wanneer de bearmarkt zal eindigen, vooral na de speculaties dat Softbank haar Alibaba aandelen zou kunnen verkopen.

BABA aandelenkoers voorspelling

Aan de bears lijkt een einde te zijn gekomen, aangezien een meerderheid van de beleggers ervan overtuigd is dat het Alibaba aandeel sterk ondergewaardeerd is, aangezien het bedrijf al die tijd winst maakt, zelfs uit angst dat Softbank, een van de grootste Alibaba investeerders, anticipeert op een manier uit

De prijs van het aandeel zal naar verwachting een opwaartse trend aannemen voor het resterende deel van het eerste kwartaal van 2022.

$BABA aandeel social media aandacht

La notizia Waar u Alibaba aandelen kunt kopen: het staat op het punt van een opleving era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*