Crypto-Prijzen.nl

Waar u Alchemy Pay munten kunt kopen: ACH token steeg 170%

Waar u Alchemy Pay munten kunt kopen: ACH token steeg 170%

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten voordat u investeert in Alchemy Pay (ACH) tokens, een van de populairste digitale activa van dit moment. De prijs van de cryptocurrency is de afgelopen 24 uur met 170% gestegen en het stijgende handelsvolume (tot 950%) toont de enorme belangstelling voor de munt op dit moment. Dus als u meer wilt weten over ACH munten, lees dan verder.

Bekijk eerst het gedeelte direct hieronder als u de beste plaatsen wilt vinden om Alchemy Pay crypto te kopen in Nederland en wereldwijd.

Hoe & waar u Alchemy Pay tokens online kunt kopen

Bekijk de twee onderstaande opties om Alchemy Pay munten te kopen. Ze zijn enkele van de toonaangevende crypto handelsplatforms dankzij hun lage kosten, gebruiksgemak en hoogwaardige klantenondersteuning.

Klik eenvoudig op een van de links, meld u aan, stort geld en koop het aantal ACH tokens die u wilt hebben. Dit zijn de twee beste platforms om ACH crypto nu te kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Alchemy Pay?

Het is een cryptocurrency project en ACH is het oorspronkelijke token.

Alchemy maakt gebruik van blockchain technologie en een team van ‘doorgewinterde betalingsprofessionals’ om de inefficiënties van het traditionele betalingsecosysteem aan te pakken, met als doel problemen zoals fraude en menselijke fouten uit te bannen.

Het project beweert een pionier te zijn geweest in een ‘alles-in-één hybride fiat- en crypto-betalingssysteem voor bedrijven dat kan worden ingezet in alle bestaande reguliere systemen’, inclusief betaalterminals, mobiele apparaten, online en in-app betalingen, creditcards en meer. Het systeem maakt gebruik van slimme contracten om de afstemmings- en afwikkelingsprocessen te automatiseren.

De groei van het project versnelt snel, zoals blijkt uit belangrijke strategische partnerschappen met grote merken zoals Shopify, Arcadier en QFPay. Alchemy heeft zijn systemen ingezet op meer dan 3.000 contactpunten, waaronder bekende merken zoals Aldo en Pricerite, met toegang tot in totaal meer dan 2 miljoen handelaren.

Moet ik vandaag Alchemy Pay tokens kopen?

Als u due diligence hebt uitgevoerd, u bewust bent van de risico’s en de fundamenten van het project, kan het nu een goed moment zijn om u bij het feest aan te sluiten.

Alchemy Pay prijsvoorspelling 2021

Onze ACH prijsvoorspelling is als volgt: $ 0,017 dit jaar, $ 0,021 in 2022 en $ 0,041 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $ACH

Bekijk ons cryptonieuws voor het laatste nieuws over $ACH en andere altcoins.

The post Waar u Alchemy Pay munten kunt kopen: ACH token steeg 170% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*