Crypto-Prijzen.nl

Waar Sandbox munten (SAND) kunnen worden gekocht

Waar Sandbox munten (SAND) kunnen worden gekocht

Na een lichte terugval tussen 3 november en 10 november, stijgt de Sandbox (SAND) prijs weer terwijl de Sandbox zich klaarmaakt voor de lancering van de Sandbox Alpha die gepland staat voor 29 november.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en vasthouden van de SAND munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om SAND te kopen

Omdat SAND zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt SAND nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om SAND nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor SAND wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder SAND.

Wat is Sandbox (SAND)?

Sandbox (SAND) is het native token van ‘The Sandbox’ blockchain.

De Sandbox blockchain is een virtuele wereldgebaseerde blockchain waarmee gebruikers percelen land kunnen kopen, bouwen, creëren en zelfs verkopen in een spelmodus.

De Sandbox combineert de kracht van non-fungible tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde organisaties (DAO) om een gedecentraliseerd platform voor de gaminggemeenschap te bieden.

Moet ik vandaag de SAND munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die zich op een monsterlijke bull run bevindt, dan is de SAND munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Sandbox prijsvoorspelling

De prijs van het SAND token is tussen 27 oktober en 17 november met meer dan 325 procent gestegen. Als het token hetzelfde momentum behoudt, wordt verwacht dat het tegen het einde van het jaar boven $ 5 zal worden verhandeld.

$SAND verslaggeving op social media

The post Waar Sandbox munten (SAND) kunnen worden gekocht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*