Crypto-Prijzen.nl

Waar kunt u Yield Guild Games tokens kopen: de volgende Axie Infinity?

Waar kunt u Yield Guild Games tokens kopen: de volgende Axie Infinity?

Yield Guild Games (YGG) is een van de meest populaire cryptocurrencies van vandaag. De prijs van YGG tokens is in minder dan 24 uur met 50% gestegen tot ongeveer $ 2,10, en als gevolg daarvan willen een groot aantal investeerders en handelaren meer te weten komen over het project en het potentieel ervan als investering.

Als u overweegt te investeren in Yield Guild Games tokens, kan dit artikel u helpen uw investering te informeren. Lees verder om erachter te komen wat het project is, wat onze prijsvoorspelling is voor YGG munten en of u vandaag moet kopen.

Voor degenen onder u die snel en gemakkelijk YGG munten willen kopen, bekijk het onderstaande gedeelte. Daar kuny u links vinden naar de twee beste plaatsen om Yield Guild Games munten te kopen.

Hoe en waar u Yield Guild Games tokens online kunt kopen

Om te investeren in Yield Guild Games, klik op een van de onderstaande links, meld u aan, stort geld op uw account en koop vervolgens het aantal YGG tokens dat u wilt bezitten.

Dit zijn de twee beste platforms om YGG tokens nu te kopen, verkopen en verhandelen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat zijn Yield Guild Games?

Het is een cryptocurrency project en YGG is het oorspronkelijke token.

Meer specifiek is Yield Guild Games wat bekend staat als een gedecentraliseerde autonome organisatie, of kortweg DAO. Hiermee kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de niet-fungible tokens (NFT’s) kopen, verkopen en verhandelen die worden gebruikt in virtuele werelden en op blockchain gebaseerde games.

Het op blockchain gebaseerde gaming-macroverhaal is de afgelopen maanden steeds meer gestimuleerd door nieuwe opwindende projecten zoals Axie Infinity, My DeFi Pet, Binamon en Wall Street Games, die bekendheid en mainstream populariteit hebben gekregen binnen de crypto-gemeenschap. Nu, een kwestie van dagen geleden gelanceerd, lijkt Yield Guild Games dit momentum te gebruiken om zichzelf elke dag naar nieuwe prijshoogtes te stuwen. Kunnen Yield Guild Games de nieuwe Axie Infinity zijn?

Het langetermijndoel van Yield Guild Games is om de grootste virtuele wereldeconomie op het gebied van cryptocurrency op te bouwen; dus de ontwikkelaars zijn zeker ambitieus…

Als we de ontwikkelaars mogen geloven, zal Yield Guild Games zijn versnelde groei en waardecreatie gebruiken om zijn gemeenschapseigendommen te optimaliseren voor ‘maximaal nut’, en zijn winst delen met YGG tokenhouders.

Moet ik vandaag Yield Guild Games tokens kopen?

Het is moeilijk om aan te bevelen om te investeren in zo’n nieuw altcoin project, omdat het waarschijnlijk nog volatieler zal zijn dan andere meer gevestigde digitale activa die onvoorspelbaar blijven.

Als u zich echter bij het platform wilt betrekken, of als u due diligence heeft uitgevoerd en wilt speculeren over de langetermijn ervan, kan het kopen van YGG munten een goede manier zijn om blootstelling aan hun toekomstige waarde te zoeken.

Gaming voor winst kan een toekomst hebben in uw beleggingsportfolio…

Yield Guild Games prijsvoorspelling 2021

Onze voorspelling voor de YGG cryptoprijs is als volgt: $ 3,40 dit jaar, tot $ 3,65 in 2022 en maar liefst $ 7,30 binnen 5 jaar.

Verwacht echter niet dat deze groeireis van een leien dakje zal gaan; er zullen onderweg veel hobbels in de weg zitten.

Social media aandacht voor $YGG

Voor meer informatie over $YGG en aanverwante cryptocurrencies, bekijk dan de Invezz crypto nieuws pagina.

The post Waar kunt u Yield Guild Games tokens kopen: de volgende Axie Infinity? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*