Crypto-Prijzen.nl

Waar kunt u Tiger King munten online kopen?

Waar kunt u Tiger King munten online kopen?

Tiger King (TKING) munt is tegenwoordig een van de populairste cryptocurrencies. Het is de afgelopen 24 uur met 80% in waarde gestegen en het handelsvolume is met maar liefst 55% gestegen tot $ 11,5 miljoen. Vanwege het groeiende momentum achter de munt, proberen steeds meer cryptocurrency investeerders en handelaren alle informatie die ze erover kunnen vinden op te sporen. Handig, dit artikel kan hierbij helpen.

Hieronder hebben we alle belangrijke informatie gegeven die u moet weten voordat u in Tiger King munten investeert. Van waar het project over gaat en hoe het werkt, tot onze TKING prijsvoorspelling, scroll gewoon naar beneden om aan de slag te gaan.

Allereerst, voor degenen onder u die snel en gemakkelijk TKING tokens willen kopen, heeft ons team van analisten de beste plaatsen op een rij gezet om Tiger King munten in Nederland en elders te kopen. Bekijk het onderstaande gedeelte en kijk welk platform het beste voor u werkt.

Hoe en waar kunt u Tiger King crypto online kopen

Als u Tiger King tokens wilt kopen en verkopen met lage kosten en betrouwbare service, kunt u zich het beste aanmelden bij een van de onderstaande cryptocurrency brokers. Hoewel sommige crypto investeerders graag gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) gebruiken, zijn we van mening dat crypto brokers de beste all-round service bieden voor de meeste beleggers en handelaren.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn twee van de beste platforms om TKING crypto nu te kopen, verkopen en verhandelen:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is de Tiger King munt (TKING)?

Het is een vorm van cryptocurrency die draait op de Ethereum blockchain (ERC20). Meer specifiek is het een deflatoire meme-munt. Dit betekent dat het aanbod in de loop van de tijd schaarser zal worden (deflatie), en dat de fundamenten van de munt gebruik maken van de meme-cultuur (inspelen op humoristische maar oppervlakkige trends).

De branding van het project draait om een gelijknamig thema: Amerikaanse documentaire over echte misdaad uit 2020, Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. Dit wordt meteen duidelijk bij het bekijken van de Tiger King muntwebsite: Joe Exotic (Joseph Maldonado-Passage), de centrale hoofdrolspeler van de show, staat prominent op de startpagina en op de hele website. Een audiobericht van Exotic verfraait ook de Tiger King crypto homepage, en hij heeft zelfs enkele dagen geleden een bericht opgenomen voor de TKING gemeenschap:

Hoe werkt de TKING munt?

Door gebruik te maken van blockchain technologie, net als elke andere cryptocurrency.

Wat de tokenomics betreft, was er een eerste voorraad van 1 biljoen TKING munten, hoewel 35% nu is verbrand.

Om deflatie te creëren, wordt een vast brandpercentage van 2% toegepast op elke transactie via het Tiger King netwerk, waardoor de schaarste aan TKING munten geleidelijk toeneemt en op de lange termijn tot prijsstijgingen kan leiden.

Bovendien worden alle inkomsten uit de verkoop van NFT’s via TKING verdeeld tussen de financiering van de tijgerredding en het juridische team van Exotic, dat blijft vechten om zijn veroordeling ongedaan te maken.

Moet ik TKING munten kopen?

Als u denkt dat TKING-munten een unieke combinatie van kwaliteitsbranding, een roadmap voor stringmarketing en slimme tokenomics bieden, kan het de moeite waard zijn om er een te kopen.

Zorg er echter voor dat u op de hoogte bent van de volatiliteit en risico’s die gepaard gaan met beleggen in cryptocurrency en houd er rekening mee dat deze nog verder worden verhoogd bij het beleggen in meme munten. Vanwege het gebrek aan fundamenten, wordt de prijs van TKING munten bepaald door het marktsentiment in plaats van door een conventionele aanjager van waarde, dus het prijsgedrag zal zeer onvoorspelbaar zijn.

Wanneer seizoen 2 van Tiger King van start gaat, kan de TKING prijs enorm stijgen.

Zal de Tiger King munt me rijk maken?

Hoewel dit uiterst onwaarschijnlijk is, zijn er dit jaar al vreemdere dingen gebeurd; kijk maar naar Dogecoin.

TKING prijsvoorspelling 2021

Onze analisten hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar Tiger King-munten en hebben een prijsprognose gemaakt. Hoewel dit niet definitief is, kunt u overwegen deze Tiger King prijsvoorspelling te gebruiken om uw investeringsbeslissingen te onderbouwen:

Binnen 12 maanden kan de TKING munt tot $ 0.00005 waard zijn als de huidige trends zich blijven voordoen, hoewel er waarschijnlijk genoeg hobbels op de weg zijn.

Social media aandacht voor $TKING

Lees ons cryptonieuws voor meer informatie over Tiger King en andere trending cryptocurrencies.

The post Waar kunt u Tiger King munten online kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*