Crypto-Prijzen.nl

Waar kunt u Splinterlands token kopen: SPS munt stijgt 100%

Waar kunt u Splinterlands token kopen: SPS munt stijgt 100%

Splinterlands is een van de meest trending cryptocurrencies van vandaag, met een prijsstijging van 100% tot $ 0,83 en een toename van het handelsvolume van 240% tot iets minder dan $ 84 miljoen. Deze statistieken hebben de aandacht getrokken van investeerders en handelaren in de crypto ruimte, waardoor ze meer informatie zochten over het project en het potentieel ervan als investering.

Dat is waar dit artikel om de hoek komt kijken; we hebben alle belangrijke vragen over Splinterlands beantwoord, inclusief wat het is, hoe het werkt en wat de toekomst er voor in petto heeft. Bovendien hebben onze analisten hun prijsvoorspelling voor Splinterlands verstrekt, zodat u een idee kunt krijgen van hoeveel groeipotentieel er wordt geboden.

Voordat u een van de belangrijkste details behandelt, moet u de sectie direct hieronder bekijken als u onmiddellijk SPS tokens wilt kopen. Onze analisten hebben alle beste cryptohandels- en investeringsplatforms beoordeeld en zij beschouwen de twee hieronder als de beste plaatsen om op dit moment Splinterlands munten te kopen.

Hoe en waar u Splinterlands crypto token online kunt kopen

Om snel, gemakkelijk en voordelig SPS munten te kopen, klikt u op een van de onderstaande links om doorgestuurd te worden naar een van de beste platforms om Splinterlands tokens te kopen, verkopen en verhandelen. Vul vervolgens wat basisinformatie in, valideer uw account en financier het met een geaccepteerde optie. Zodra dit allemaal is gebeurd, zoekt u naar SPS in de interface en kiest u de hoeveel munten die u wilt kopen. Ten slotte kunt u uw transactie uitvoeren.

Bekijk onze twee topkeuzes:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Splinterland?

Het is een cryptocurrency project en SPS (ook wel Splintershards genoemd) is het native governance token.

Meer specifiek verkoopt het zichzelf als de ‘volgende generatie van kaartspellen voor verzamelaars’, gebruikmakend van NFT en blockchain technologie om gebruikers in staat te stellen te verzamelen, te handelen en te vechten.

SPS wordt gebruikt voor een breed scala aan hulpprogramma’s, zoals staking, bestuursstemming, door DAO gefinancierde onderneming, in-game voorstellen, play-to-earn en liquiditeitspools, toegang tot speciale in-game-promoties, toegang tot toernooi-evenementen en Oracle node beloningen.

De in-game kaarten hebben 4 zeldzaamheden, 7 statistieken, 7 facties, meer dan 46 vaardigheden en er zijn meer dan 283 kaarten. Deze variëteit zou het platform de levensduur kunnen geven die het nodig heeft om een stabiele prijsstijging voor SPS tokens te verzekeren.

Het op blockchain gebaseerde gaming verhaal is de afgelopen maanden extreem populair geweest, met platforms zoals Axie Infinity, My Defi Pet, Binamon en Wall Street Games die allemaal aandacht trekken en de prijsstijging voor hun oorspronkelijke tokens veiligstellen. Nu lijkt Splinterlands klaar om de golf van momentum naar nieuwe hoogtepunten te rijden.

Moet ik Splinterlands munten kopen?

Als u het online spel wilt spelen, of als u gewoon wilt speculeren over het toekomstige succes van het platform, kan het kopen van tokens een goede manier zijn om betrokken te raken bij SPS.

Zorg ervoor dat u due diligence heeft uitgevoerd en op de hoogte bent van de risico’s van beleggen voordat u het uitprobeert. Wees bovendien op uw hoede voor het feit dat cryptocurrencies en digitale activa in het algemeen vaak volatiel zijn, dus extra zorg en aandacht moet worden besteed aan alle investeringsbeslissingen die erop betrekking hebben.

Splinterlands prijsvoorspelling 2021

Onze voorspelling van de SPS muntprijs is als volgt: $ 1,16 tegen het einde van dit jaar, $ 1,35 in 2022 en tot $ 2,80 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $SPS-munt

Voor het laatste nieuws over Splinterlands en andere trending digitale activa, bekijk het Invezz cryptonieuws.

The post Waar kunt u Splinterlands token kopen: SPS munt stijgt 100% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*