Crypto-Prijzen.nl

Waar kunt u Polygon (MATIC) kopen terwijl het doorgaat met zijn meedogenloze bull run?

Waar kunt u Polygon (MATIC) kopen terwijl het doorgaat met zijn meedogenloze bull run?

Na een pauze te hebben genomen van zijn maandenlange bull run, ontketende Polygon (MATIC) op 18 november een monsterlijke comeback, en het heeft de trend tot nu toe behouden.

De munt is slechts 11% verwijderd van zijn hoogste punt ooit van $ 2,68 dat op 18 maart van dit jaar is vastgesteld. En met het huidige momentum wordt verwacht dat de munt door het hoogste punt ooit zal breken en een nieuw record zal bereiken voordat het jaar ten einde loopt.

Om investeerders en handelaren te helpen die Polygon (MATIC) willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Polygon munten te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog MATIC met eToro

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog MATIC met Pepperstone

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon (MATIC) is het native token van het Polygon blockchain netwerk.

Polygon blockchain netwerk was voorheen bekend als Matic netwerk en het is een Layer 2 schaaloplossing die wordt ondersteund door Coinbase en Binance. Het transformeert Ethereum actief in een volwaardig multi-chain systeem en daarom wordt het ook wel het internet van blockchains genoemd.

Polygon is vergelijkbaar met Avalanche, Cosmos en Polkadot, met als enige verschil dat Polygon de beveiliging van Ethereum gebruikt en een levendiger ecosysteem heeft. Het combineert het Plasma framework met het Proof-of-Stake consensusmechanisme om de uitvoering van schaalbare en autonome slimme contracten mogelijk te maken.

De belangrijkste componenten van Polygon zijn de Polygon SDK, een flexibel raamwerk dat de creatie van verschillende applicaties ondersteunt, en een modulair framework.

Moet ik vandaag Polygon kopen?

Wilt u investeren in een cryptocurrency die in opkomst is, dan is Polygon (MATIC) een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

MATIC prijsvoorspelling

Polygon (MATIC) is al enkele maanden in een bullish trend en stijgt naar zijn hoogste punt ooit van $ 2,68.

Als het de huidige bullish trend voortzet, denken experts dat de munt het jaar boven $ 3,0 zal eindigen.

$MATIC aandacht op social media

The post Waar kunt u Polygon (MATIC) kopen terwijl het doorgaat met zijn meedogenloze bull run? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*