Crypto-Prijzen.nl

Waar kunt u de AXS munt kopen nu de prijs stijgt door toenemende activiteit?

Waar kunt u de AXS munt kopen nu de prijs stijgt door toenemende activiteit?

De afgelopen weken is de gecombineerde sociale en marktactiviteit van de AXS munt van Axie Infinity gestegen tot een AltRank™ van 1 van de top 3613 munten op de markt. Dit wordt toegeschreven aan de huidige stijging van de AXS munt die vandaag meer dan 19% is gestegen.

Vanwege de toegenomen vraag naar Axie Infinity (AXS) onder beleggers, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat Axie Infinity (AXS) is en een lijst geeft met de beste plaatsen waar beleggers de AXS munt kunnen kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Axie Infinity munten online te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog AXS met eToro

Skilling

Skilling is een CFD-handelsplatform dat instrumenten biedt uit markten over de hele wereld (Cryptos, Forex, Commodities, Indices, Stocks). Ons eigen platform is ontworpen om zowel intuïtief als gebruikersvriendelijk te zijn om ervoor te zorgen dat iedereen die wil beginnen met handelen in de wereldmarkten, zich zelfverzekerd en veilig genoeg kan voelen om te handelen zonder angstig of geïntimideerd te zijn wanneer hij wordt geconfronteerd met cijfers, grafieken en acroniemen.

Koop vandaag nog AXS met Skilling

Wat is Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity (AXS) munt is de native cryptocurrency van de Axie Infinity. Als u voor het eerst over Axie Infinity hoort, is het een gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd vecht- en handelsspel.

AXS wordt gebruikt als governance-token in het Axie Infinity spel.

Naast governance kunnen AXS houders ook deelnemen aan staking en fokken om meer AXS tokens te verdienen.

Moet ik vandaag Axie Infinity (AXS) kopen?

Als u op zoek bent naar een play-to-earn cryptocurrency munt die u kunt kopen, zou Axie Infinity (AXS) een goede keuze kunnen zijn gezien de bullish prijsbewegingen van de afgelopen twee weken.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Axie Infinity prijsvoorspelling

Afgaand op de recente prijsbewegingen, wordt voorspeld dat de AXS prijs van Axie Infinity zijn bullish trend voor het resterende deel van maart zal voortzetten.

Analisten voorspellen dat de munt eind maart gemakkelijk $ 80 zou kunnen bereiken als het op hetzelfde traject doorgaat.

$AXS op de social media

Het bericht Waar kunt u de AXS munt kopen nu de prijs stijgt door toenemende activiteit? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*