Crypto-Prijzen.nl

Waar koopt u ApeCoin (APE), een nieuwe crypto van Bored Ape Yacht Club

Waar koopt u ApeCoin (APE), een nieuwe crypto van Bored Ape Yacht Club

Een nieuwe cryptocurrency met de naam ApeCoin (APE) haalt vandaag de krantenkoppen na zijn prijsstijging van 1.516,93% volgens gegevens van CoinMarketCap. De prijsstijging van vandaag maakt ApeCoin (APE) de op één na grootste winst na Playground (PLAYA), die op het moment van schrijven met 2.003,25% was gestegen.

ApeCoin is erin geslaagd de aandacht van investeerders te trekken, zij het met veel voorzichtigheid, vooral omdat APE een nieuwe munt op de markt is en er een toename is in het aantal gevallen waarin scammunten worden vrijgegeven.

APE heeft de aandacht getrokken van de meerderheid van de crypto en NFT gemeenschap, vooral op social media platforms zoals Twitter.

Invezz heeft een gids opgesteld om diegenen die geïnteresseerd zijn in de ApeCoin te helpen door hen te helpen de beste plaatsen te identificeren waar ze de munt kunnen kopen, terwijl ze ook begrijpen waar cryptocurrency over gaat.

Scroll hieronder voor meer informatie.

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is gelanceerd door de maker van een van de grootste non-fungible tokens (NFT’s) en het is een ERC-20 token. Het is de governance en utility token van het APE ecosysteem dat het open-sourceprotocol ApeCoin, de APE Foundation en de ApeCoin DAO omvat.

Het ApeCoin protocol is een hulpmiddel voor externe ontwikkelaars, waaronder game-ontwikkelaars.

ApeCoin tokenhouders besturen het ApeCoin ecosysteem via de ApeCoin DAO. De houders kunnen de munt ook gebruiken als een gedecentraliseerde valuta binnen het ApeCoin ecosysteem, en specifiek om toegang te krijgen tot specifieke delen van het ecosysteem, zoals exclusieve games, services en merch evenementen die anders niet beschikbaar zijn.

De APE Foundation daarentegen is de instantie die het ApeCoin ecosysteem beheert, maar niet als een opzichter, maar eerder als een basislaag voor ApeCoin houders en ApeCoin DAO om met elkaar te communiceren.

Stichting APE kreeg een ‘1 of 1 NFT’ cadeau van de maker van Bored Ape Yacht Club Yuga Labs die alle privileges en rechten van de NFT en de onderliggende kunstwerken aan de stichting overdroeg. De ApeCoin DAO moet beslissen wat het ecosysteem met de NFT moet doen.

ApeCoin prijsvoorspelling

Omdat het een nieuwe munt is die deze maand (maart 2022) is gelanceerd, zijn er niet voldoende gegevens om een concrete marktanalyse van de ApeCoin (APE) prijsbewegingen uit te voeren.

Yahoo Finance gaf commentaar op de nieuwe munt nadat de munt een paar uur na de lancering een hit kreeg, hoewel de munt sindsdien de rollen heeft omgedraaid om met meer dan 1.500% te stijgen.

Het momentum dat de munt heeft laten zien na de lichte daling toen hij werd gelanceerd, duidt mogelijk op een langdurige bullish trend waardoor de munt eind maart $ 20 zou kunnen bereiken.

Beste plaatsen om ApeCoin te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog APE met eToro

Conclusie

Als u op zoek bent naar een nieuwe cryptocurrency waarin u kunt investeren, dan kan de ApeCoin (APE) een goede keuze zijn.

Houd er echter rekening mee dat het verhandelen van cryptocurrencies zeer riskant is omdat hun marktprijzen zeer volatiel zijn.

Het bericht Waar koopt u ApeCoin (APE), een nieuwe crypto van Bored Ape Yacht Club verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*