Crypto-Prijzen.nl

Waar koop je Terra, vandaag de grootste stijger in de top 20

Waar koop je Terra, vandaag de grootste stijger in de top 20

Terra’s native token Luna is de grootste winnaar in de top 20 munten van vandaag op basis van marktkapitalisatie. Dit geldt nu al een paar weken.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om de details over Terra te krijgen, bijvoorbeeld of het de moeite waard is om te kopen, en de beste plaatsen om Terra nu te kopen.

Beste plekken om Terra nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Terra?

Terra is een blockchain-protocol dat fiat-gekoppelde stablecoins gebruikt om prijsstabiele wereldwijde betalingssystemen aan te drijven. Het beweert de grenzeloze voordelen van cryptocurrencies te combineren met de dagelijkse prijsstabiliteit van fiat-valuta’s.

Het heeft een-op-een-koppeling via een algoritme dat het aanbod van stabiele munten automatisch aanpast op basis van de vraag.

Het doet dit door LUNA-houders te stimuleren om LUNA en stablecoins tegen winstgevende wisselkoersen te ruilen om het aanbod van stablecoin uit te breiden of te verkleinen om aan de vraag te voldoen.

Het LUNA token en UST zijn afhankelijk van elkaar, aangezien het succes van het Terra-ecosysteem een functie is van de acceptatie van UST als een stabiele munt.

LUNA steunt UST en wordt verbrand wanneer de vraag naar UST stijgt. Na upgrades zoals Columbus-5, zou het aanbod van LUNA op de lange termijn zeer deflatoir kunnen worden. De waarde van LUNA kan ook afnemen als UST als onstabiel wordt ervaren.

Moet ik nu Terra kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Terra prijsvoorspelling

Wallet Investor verwacht een stijging op lange termijn. Hun prijsvoorspelling voor maart 2027 is $532,41. Een investering van vijf jaar zal een winst opleveren van ongeveer 472%. Als je nu $100 in Terra investeert, kan dit in 2027 oplopen tot $572.

Terra op social media

The post Waar koop je Terra, vandaag de grootste stijger in de top 20 appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*