Crypto-Prijzen.nl

Waar koop je Dogecoin, dat stijgt na aankoop Twitter door Musk?

Waar koop je Dogecoin, dat stijgt na aankoop Twitter door Musk?

Nadat Twitter het bod van Elon Musk had geaccepteerd, steeg de prijs van de populaire meme-munt. Het was 30% gestegen en telde op het moment van schrijven. De hectobillionaire neemt de socialemediagigant privé.

Dogecoin schiet omhoog omdat het potentieel als betaalmiddel enorm is gegroeid.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Dogecoin: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plekken om Dogecoin nu te kopen.

Beste plekken om Dogecoin nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Dogecoin?

Dogecoin heeft een Shiba Inu-hond op het logo en is gebaseerd op een internetmeme met hondenthema. Het is een open-sourceproject en een Litecoin-vork.

Het belangrijkste hulpprogramma was een fooisysteem op Reddit en Twitter om gebruikers te belonen die kwaliteitsinhoud delen of maken. Nu Musk aan het roer staat van Twitter, zal dit hulpprogramma naar verwachting prominenter worden.

Op dit moment kunnen mensen tips krijgen in Dogecoin via een tap of door deel te nemen aan een community die het gebruikt.

Dogecoin verschilt op een aantal manieren van Bitcoin, waaronder de bloktijd en mijnbouw. Dogecoin heeft een onbeperkte voorraad en een blokkeringstijd van één minuut. Er is geen limiet aan het aantal Dogecoin dat je kunt minen.

Moet ik nu Dogecoin kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuilleBedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Dogecoin prijsvoorspelling

Digital Coin en GOV Capital verwachten beide dat Dogecoin binnen een jaar $0,20 zal bereiken. CryptoNewZ is zelfs nog bullish en voorspelt al dit jaar een maximale prijs van 21 cent per token.

Dogecoin op sociale media

The post Waar koop je Dogecoin, dat stijgt na aankoop Twitter door Musk? appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*