Crypto-Prijzen.nl

Waar koop je de schattige puppy Shiba Inu

Waar koop je de schattige puppy Shiba Inu

De op een na grootste meme-munt voor honden is trending op een recent SHIB-brandfeest en NFT-weggeefactie, gehost door het platform Bigger Entertainment. Het werd vandaag op een officieel evenement besproken door de Turkse minister van economie.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om erachter te komen wat Shiba Inu is, of je het zou moeten kopen, en de beste plaatsen om Shiba Inu vandaag te kopen.

Beste plekken om Shiba Inu nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is de 15e grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie en wordt momenteel verhandeld voor $0,000023. Het werd in 2020 gemaakt door het pseudoniem “Ryoshi”. Niemand heeft het nog geïdentificeerd.

Shiba Inu begon als een meme-munt zoals Dogecoin en heeft het internet veroverd. De munt groeide enorm in populariteit en het werd een lucratieve investering voor sommige cryptohandelaren.

Shiba is Ethereum-compatibel in tegenstelling tot Dogecoin. Het is gemaakt met dit doel in gedachten. Het kreeg een voorsprong op andere succesvolle tokens en veel analisten denken dat de waarde ervan zal groeien.

Moet ik vandaag Shiba Inu kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Media-outlet Market Realist voorspelt dat SHIB tegen 2026 met 620% zal stijgen. Coin Price Forecast voorspelt een stijging in het komende jaar. Ze verwachten dat Shiba Inu met 350% zal stijgen, waardoor de prijs op $0,000032 komt.

Shiba Inu op social media

The post Waar koop je de schattige puppy Shiba Inu appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*