Crypto-Prijzen.nl

Waar koop je ANML, de op één na populairste munt ter wereld

Waar koop je ANML, de op één na populairste munt ter wereld

ANML, de munt van Animal Concerts, beweert de volgende generatie live-evenementen in de Metaverse te bouwen. Het protocol zegt dat het een revolutie teweegbrengt in de muziekindustrie voor fans en artiesten over de hele wereld. ANML heeft vandaag een vijfde aan zijn waarde toegevoegd.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over Animal Concerts Protocol en de munt ANML, inclusief of en waar je ANML kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om ANML nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ANML?

Animal Concerts levert unieke, fysieke concerten met A-list artiesten, werkt mee aan NFT-drops en biedt livestreaming in de Metaverse.

Het protocol biedt ook de mogelijkheid om de hele hierboven beschreven ervaring te tokeniseren.

Animal Concerts ondersteunt een groeiende lijst van artiesten, waaronder veel A-lijstnamen. Deze omvatten Future, Busta Rhymes, Alicia Keys, Meek Mill, Diplo en Gunna. Ze voegen altijd ondersteuning toe voor meer.

Moet ik nu ANML kopen?

ANML kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

ANML prijsvoorspelling

Digital Coin is bullish op ANML. Het is momenteel $0,027 waard en ze doen de volgende voorspelling voor de komende drie jaar:

  • 2022: van $0,034 tot $0,038
  • 2023: van $0,037 tot $0,044
  • 2024: van $0,034 tot $0,047
  • 2025: van $0,05 tot $0,06

ANML op sociale media

The post Waar koop je ANML, de op één na populairste munt ter wereld appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*