Crypto-Prijzen.nl

Waar je TRON (TRX) kunt kopen: de prijs stijgt tijdens lancering van USDD stablecoin

Waar je TRON (TRX) kunt kopen: de prijs stijgt tijdens lancering van USDD stablecoin

TRON (TRX) stond de afgelopen dagen in de schijnwerpers vanwege de langverwachte USDD stablecoin. Vandaag is TRX met meer dan 5% gestegen, wat een voortzetting is van een bullish trend die begon op 30 april nadat TRON een samenwerkings- en investeringsinitiatief in Suriname aankondigde.

Om investeerders en handelaren te helpen die in TRON willen investeren, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om dit te doen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om TRON (TRX) te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog TRX met eToro

Bitpanda

BitPanda is een Bitcoin makelaar gevestigd in Oostenrijk. Het biedt een breed scala aan betaalmethoden en heeft goede prijzen.

Koop vandaag nog TRX met Bitpanda

Wat is TRON?

TRON is een gedecentraliseerde blockchain die is ontwikkeld door de Tron Foundation. TRON werd gelanceerd in 2017 en de native token wordt TRX genoemd.

In eerste instantie werden de TRX tokens gebouwd op Ethereum, waardoor het een ERC-20 werd. Ze werden later echter overgebracht naar het TRON netwerk.

Het doel van TRON was om volledige eigendomsrechten te verlenen aan makers en marketeers van digitale inhoud.

TRON ondersteunt smart contracts en creëert een gedecentraliseerd internet en servers als platform voor ontwikkelaars om DApps te bouwen. Om zo te fungeren als een Ethereum alternatief. Iedereen kan DApps maken op TRON, inhoud aanbieden en in ruil daarvoor crypto compensaties ontvangen voor hun werk.

Moet ik vandaag de TRX munt kopen?

Als je wil investeren in een cryptocurrency die een sterke bullish trend vertoont, dan kan de TRX token een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet je je bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrencies extreem volatiel is.

TRON prijsvoorspelling

Analisten zijn van mening dat de lancering van de USDD stablecoin de prijs van TRON tegen het einde van volgende week boven $ 0,10 zal doen stijgen.

$TRX social media aandacht

Het bericht Waar je TRON (TRX) kunt kopen: de prijs stijgt tijdens lancering van USDD stablecoin verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*