Crypto-Prijzen.nl

Waar je Polygon (MATIC) koopt? Een stijging nadat Stripe Polygon gebruikt voor USDC betalingen

Waar je Polygon (MATIC) koopt? Een stijging nadat Stripe Polygon gebruikt voor USDC betalingen

De prijs van Polygon ( MATIC) gaat sinds 17 april omhoog. Vandaag kwam het nieuws, dat Polygon ‘Supernet’ ketens heeft gelanceerd die $ 100 miljoen investeren. En, Stripe die Polygon gebruikt om klanten in staat te stellen, betalingen in USDC te doen. Beide factoren zullen de prijs van $MATIC waarschijnlijk nog hoger opdrijven.

Om investeerders en handelaren te helpen die in Polygon (MATIC) willen investeren, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de beste platformen te identificeren om deze crypto te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste platformen om Polygon token te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog MATIC met eToro

Skilling

Skilling is een CFD-handelsplatform dat instrumenten biedt uit markten over de hele wereld (Cryptos, Forex, Commodities, Indices, Stocks). Ons eigen platform is ontworpen om zowel intuïtief als gebruikersvriendelijk te zijn om ervoor te zorgen dat iedereen die wil beginnen met handelen in de wereldmarkten, zich zelfverzekerd en veilig genoeg kan voelen om te handelen zonder angstig of geïntimideerd te zijn wanneer hij wordt geconfronteerd met cijfers, grafieken en acroniemen.

Koop vandaag nog MATIC met Skilling

Wat is Polygoon (MATIC)?

Polygon (MATIC) is de native token van het Polygon blockchain netwerk.

Het Polygon blockchain netwerk stond voorheen bekend als het Matic-netwerk. Het is een Layer 2 schaaloplossing, die wordt ondersteund door Coinbase en Binance. Het transformeert Ethereum actief in een volwaardig multi-chain systeem en daarom wordt het ook wel het internet van blockchains genoemd.

Polygon is vergelijkbaar met Avalanche, Cosmos en Polkadot. Met als enige verschil, dat Polygon de beveiliging van Ethereum gebruikt en een levendiger ecosysteem heeft. Het combineert het Plasma framework met een Proof-of-Stake consensusmechanisme, om de uitvoering van schaalbare en autonome smart contracts mogelijk te maken.

De belangrijkste componenten van Polygon zijn: ten eerste de Polygon SDK, een flexibel raamwerk dat de creatie van verschillende applicaties ondersteunt, en ten tweede een modulair framework.

Moet ik vandaag de Polygon token kopen?

Als je wil gaan investeren in een cryptocurrency die voortkomt uit een recente prijsdaling, dan kan de Polygon (MATIC) munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin, is het belangrijk er bewust van te zijn dat het kopen van crypto extreem volatiel is.

MATIC prijsvoorspelling

Analisten zijn van mening dat de deal van Stripe om Polygon te gebruiken voor USDC betalingen, de prijs van $MATIC tegen het einde van de maand tot boven $ 2,0 zou kan stuwen.

$MATIC berichtgeving op sociale media

Het bericht Waar je Polygon (MATIC) koopt? Een stijging nadat Stripe Polygon gebruikt voor USDC betalingen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*