Crypto-Prijzen.nl

Waar Gala munten kopen als het terug brult na de pullback?

Waar Gala munten kopen als het terug brult na de pullback?

Gala munt begon de maand december met een terugval, maar het is nu begonnen te stijgen en analisten denken dat als het boven de huidige prijsdriehoek uitbreekt, het voor $ 1 zou kunnen gaan.

Om crypto investeerders te helpen die in de GALA munt willen investeren, heeft Invezz het volgende korte artikel gemaakt om uit te leggen wat GALA munt is en hen ook te helpen met de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie over deze munt.

Beste plaatsen om GALA munten te kopen

Omdat GALA zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt GALA nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om GALA nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor GALA wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder GALA.

Wat is een Gala munt?

De GALA munt is het oorspronkelijke token van het Gala Games blockchain netwerk.

Als u nog nooit van Gala Games hebt gehoord, het is een platform waar gamers blockchain games kunnen spelen en in-game NFT activa kunnen kopen of verkopen. Gamers beïnvloeden ook welk spel moet worden ontwikkeld of gefinancierd moet worden door te stemmen.

Het GALA token wordt gebruikt als een utility token binnen het netwerk om NFT’s te kopen en transacties te vergemakkelijken.

Moet ik vandaag een GALA munt kopen?

Als u wilt investeren in een veerkrachtige cryptocurrency, dan is GALA een goede keuze. Het heeft zijn bullish trend behouden, zelfs terwijl de algemene cryptomarkt bloedt.

Het is echter belangrijk op te merken dat beleggen in cryptocurrencies extreem riskant is vanwege hun prijsvolatiliteit.

GALA prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om een beslissende prijsvoorspelling van de GALA munt te geven, wordt verwacht dat de prijs zijn bullish trend voor ten minste de rest van 2021 zal handhaven en mogelijk tegen het einde van het jaar boven $ 1 zal handelen.

$GALA reacties op social media

The post Waar Gala munten kopen als het terug brult na de pullback? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*