Crypto-Prijzen.nl

Waar Decred (DCR) munten kopen: vandaag met 17% gestegen, aangezien het merendeel van de munten zijwaarts worden verhandeld

Waar Decred (DCR) munten kopen: vandaag met 17% gestegen, aangezien het merendeel van de munten zijwaarts worden verhandeld

De prijs van de Decred (DCR) is sinds 11 april gestegen. Vandaag, op het moment van schrijven, is de cryptomunt met 17,05% gestegen.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en verhandelen van Decred (DCR) munten, heeft Invezz een kort artikel gemaakt. Om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om de munt te kopen.

Lees snel verder voor meer informatie.

De beste plaatsen om Decred te kopen

Coingate

Coingaat is een in Litouwen gevestigd Fintech-bedrijf dat in 2014 is opgericht. De betalingsgateway biedt cryptocurrency betalingsverwerkingsdiensten voor bedrijven van eventuele maten. Permission-based Account Management, Fiat-uitbetalingen aan de bankrekening en een gloednieuwe e-mailfactiefunctie zijn slechts enkele redenen waarom Coingaat voor velen een go-to-to-pay-processor is geworden.

Koop vandaag nog DCR met Coingate

Swapzone

Swapzone is een Crypto Exchange-aggregator die opereert als toegangspoort tussen de Cryptocurrency Community en Exchange Services. Swapzone is bedoeld om een ​​handige interface, veilige gebruikersstroom en kristalheldere gegevens te bieden voor gebruikers om de beste wisselkoersen te vinden tussen de hele cryptocurrency-markt.

Koop vandaag nog DCR met Swapzone

Wat is Decred (DCR) munt?

De Decred (DCR) munt is de native token van het Decred protocol.

Het Decred protocol is een blockchain-protocol dat is gemaakt om open governance, duurzame financieringsmogelijkheden en gemeenschapsintegratie te makkelijker te maken.

Alle transacties en wijzigingen in het Decred protocol moeten worden goedgekeurd, door de Decred community.

Decred gebruikt de meeste principes van Bitcoin

Moet ik vandaag de DCR munt kopen?

Als je op zoek bent naar een cryptocurrency die de afgelopen week een positief traject heeft doorgemaakt, dan kan Decred een goede keuze zijn.

Desalniettemin, moet je je bewust zijn van het feit dat het kopen van cryptocurrencies extreem volatiel is.

Decred prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om de cryptoprijzen te voorspellen vanwege hun marktvolatiliteit, zijn analisten van mening dat de DCR token de huidige bullish trend zal handhaven. Terwijl deze probeert om de recente prijsdaling te corrigeren.

De meerderheid verwacht dat de munt tegen het einde van deze maand $ 71 zal bereiken.

$DCR-aandacht op sociale media

Het bericht Waar Decred (DCR) munten kopen: vandaag met 17% gestegen, aangezien het merendeel van de munten zijwaarts worden verhandeld verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*