Crypto-Prijzen.nl

Voyager Digital: het vertrouwen van investeerders in de toekomst van cryptocurrency is gestegen

Voyager Digital: het vertrouwen van investeerders in de toekomst van cryptocurrency is gestegen

Voyager Digital’s Retail Investor Sentiment Survey voor Q3 2021 weerspiegelt een steeds positiever beleggerssentiment ten aanzien van crypto activa. Deze bevinding is verrassend, aangezien er in het kwartaal een verhoogde controle van de waakhond rond de digitale activa industrie is geweest en Bitcoin (BTC/USD) zijn piekwaarde in april nog steeds niet heeft bereikt.

Bijna 90% van de investeerders om hun crypto bezit in het volgende kwartaal te vergroten

96% van de beleggers spreekt meer vertrouwen uit in de toekomst van crypto, een stijging van 81% in het tweede kwartaal van 2021. 89% van de beleggers zal hun Bitcoin- of crypto bezit in het vierde kwartaal vergroten. 85% van de deelnemers aan de enquête zei dat Bitcoin een bull run had. In het vierde kwartaal is het bullish sentiment voor de prijs van de crypto met de grootste marktkapitalisatie gestegen van 7 naar 8 op 10 in vergelijking met de enquête van vorig kwartaal (10 is het meest bullish).

80% van de beleggers denkt dat Bitcoin tegen het einde van het jaar $ 56.000 zal passeren. De helft van de velen voorspellen dat de prijs meer dan $ 71.000 zal bedragen. Misschien wel het meest verrassend, ziet bijna de helft (48%) aandelen en onroerend goed als slechtere waardeopslagplaatsen dan Bitcoin.

Cardano trekt de meeste bullish sentimenten aan

Beleggers zijn het meest optimistisch over Cardano (ADA/USD) met 40%, gevolgd door Ethereum (ETH/USD) met 16%. Voyager’s eigen token, VGX, staat op de derde plaats met 10%.

Steve Ehrlich, CEO van Voyager, becommentarieerde de bevindingen:

“Op bijna elke statistiek die we meten in onze sentimentenquête, zijn beleggers in crypto activa optimistischer over het komende kwartaal dan drie maanden geleden. Naarmate ons gebruikersbestand blijft groeien en de acceptatie van digitale activa toeneemt, suggereren onze onderzoeksresultaten dat een groter aantal beleggers Bitcoin als een betere waardeopslag ziet in vergelijking met meer traditionele activaklassen zoals aandelen, onroerend goed en staatsobligaties. Dit is significant als je bedenkt dat meer dan een vijfde (22%) van de respondenten al meer dan 2 jaar in crypto investeert. Je zou kunnen stellen dat deze investeerders nu ‘all-in’ zijn op crypto en waarschijnlijk nooit meer zullen nadenken over blootstelling aan traditionele activaklassen.”

De enquête ondervroeg 1.171 handelaren die waren geselecteerd op basis van hun hoge activiteit op het Voyager platform. Het aantal transacties dat ze per maand uitvoeren, varieert van 50 tot 100.

The post Voyager Digital: het vertrouwen van investeerders in de toekomst van cryptocurrency is gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*