Crypto-Prijzen.nl

Voyager Digital aandelen: HC Wainwright herhaalt koop rating met koersdoel van $ 16

Voyager Digital aandelen: HC Wainwright herhaalt koop rating met koersdoel van $ 16

HC Wainwright heeft zijn koopadvies voor Voyager Digital Ltd (VOYG: TSE)(VYGVF: OTCQX) herhaald, waarbij hij de zakelijke vooruitzichten van het bedrijf als sterk positief noemt, ondanks de malaise die de cryptomarkt blijft overspoelen.

Het bedrijf heeft een koersdoel van $ 16,00 voor het aandeel en is van mening dat de daling van de prijs niets afdoet aan het feit dat Voyager Digital “een van de grootste Amerikaanse cryptomerken” is.

Volgens de analisten is het mogelijk dat de druk binnen de cryptomarkt nadat de algoritmische stablecoin UST zijn dollarkoppeling brak en de ineenstorting van LUNA een impact kan hebben op de markt.

Waar ze echter naar kijken, is de inherente waarde van crypto en de “de oorsprong van vertrouwen in een digitale omgeving“. In dit geval is Voyager een van de grootste consumentgerichte merken in de sector, met producten en diensten die essentieel zijn voor zijn toekomstige groei.

Het bedrijfsmodel van Voyager Digital is nog niet op ‘volle kracht’

Afgezien van zijn crypto betaalkaarten en key merchant tie-in, heeft het bedrijf een agressief uitbreidingsprogramma buiten de Amerikaanse grenzen.

HC Wainright verwacht dat de inkomstenstromen van Voyager zullen worden versterkt via zijn uitleen en staking platforms. Ook cruciaal zijn de investeringen en partnerships, waaronder de deal met Blockdaemon, DCG en Alameda.

Deze initiatieven moeten nog de volledige kracht van het bedrijfsmodel van Voyager onthullen“, zei Kevin Dede van HC Wainwright dinsdag.

De omzet van Voyager Digital van $ 102,7 miljoen voor het kwartaal eindigend op 31 maart viel binnen de verwachte $ 100-105 miljoen. Op de markt handelde het aandeel van het bedrijf op $ 2,37, een stijging van 4,4% in de handel op dinsdag (1:50 pm ET). Het aandeel heeft een laagste punt in 52 weken van $ 2,07 en een hoogste punt in 52 weken van $ 21,74.

Het bericht Voyager Digital aandelen: HC Wainwright herhaalt koop rating met koersdoel van $ 16 verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*