Crypto-Prijzen.nl

Vooruitzichten van topanalisten op Bitcoin, nu een nieuwe sprong BTC weer boven $39k brengt

Vooruitzichten van topanalisten op Bitcoin, nu een nieuwe sprong BTC weer boven $39k brengt

Bitcoin is gestegen van nieuwe wekelijkse dieptepunten van $ 34.700, met een winst van meer dan 10% ’s nachts op donderdag. De benchmark-cryptocurrency heeft een intradag hoogtepunt van $ 39.610 bereikt in vroege transacties op vrijdag, waarbij de bredere cryptomarkt naast de aandelenmarkten een opwaartse spiraal noteert.

Amerikaanse aandelen stijgen, terwijl Europese aandelen stijgen, inclusief de Russische MOEX index, die 19% is gestegen na een herstel van de meer dan 50% intra-sessie van gisteren.

De goud- en olieprijzen zijn gedaald na het bereiken van meerjarige hoogtepunten van respectievelijk $ 2.000 per ounce en $ 100 per vat.

Dus, waar kijken topcrypto analisten naar als de kortetermijnprijsdoelen van Bitcoin, terwijl de risicobereidheid de markt binnensijpelt?

Belangrijkste weerstand is $39.600

Scott Melker, pseudoniem bekend als The Wolf of All Streets op Twitter, zegt:

De zaken zullen er veel positiever uitzien als we dit hele gebied van sterke weerstand kunnen doorbreken. $ 39.600 blijft de sleutel op de korte termijn.

Een andere analist, Crypto HornHairs, merkt op dat de sprong van Bitcoin op donderdag en de huidige vooruitzichten de beren met een “laatste stand” achterlaten. Verkopers moeten de $ 39.000 regio verdedigen als ze een doorbraak in de $ 41- $ 42k-regio willen voorkomen.

Aanvaarding boven het hoogtepunt van maandag en het zou een breakout long kunnen maken die zich richt op een gebied van $ 41-42k“, tweette hij.

BTC toont een oplopend driehoekspatroon

De populaire crypto-analist Rekt Capital zegt dat Bitcoin zich in een ” zeer vroeg stadium ” van een oplopend driehoekspatroon op de wekelijkse grafiek bevindt. In technische analyse wordt een oplopend driehoekspatroon gezien als een opwaartse voortzetting. Dit betekent dat als de stieren boven de stijgende trendlijn blijven, BTC hoger zou kunnen breken.

Grafiek met mogelijk oplopend driehoekspatroon voor BTC op de wekelijkse grafiek. Bron: Rekt Capital op Twitter.

Volgens de analist is het waarschijnlijk dat BTC het gebied van $ 43.100 opnieuw zal bezoeken.

Ondanks de neerwaartse trend onder de rode regio van $ 38.000, is de BTC hertest nog steeds aan de gang. In feite vormde de neerwaartse volatiliteit een nieuw beginstadium Higher Low voor $BTC”, merkte hij op.

Rekt zegt dat het buy-side volume van Bitcoin zou kunnen breken tot het niveau van augustus vorig jaar. Een opwaartse trend na de uitbraak zorgde ervoor dat BTC/USD naar hoogtepunten boven $ 52k brak.

De analisten suggereren dat BTC bullish blijft en op korte termijn hogere prijzen zou kunnen zien. Maar beleggers willen misschien opmerken dat een nieuwe daling op de aandelenmarkt crypto mee zou kunnen trekken, gezien de hoge correlatie met S&P 500.

Het bericht Vooruitzichten van topanalisten op Bitcoin, nu een nieuwe sprong BTC weer boven $39k brengt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*