Crypto-Prijzen.nl

Vooruitzichten Memeinator nu meme-coins markt nieuwe hoogtepunten bereikt

Vooruitzichten Memeinator nu meme-coins markt nieuwe hoogtepunten bereikt

memeinator outlook meme coin market new highs

Sluit je ogen en ga even terug naar april 2023 – de hel lijkt los te breken in de crypto-wereld en de investeerders doen hun best om hun zuurverdiende geld te beschermen.

Maar er is één categorie met de grootste glimlach op hun gezicht. Diep van binnen weet je dat het de kudde is die in PEPE heeft geïnvesteerd – een meme coin die de bredere trend heeft getrotseerd en een rally van meer dan 250% heeft opgeleverd.

Open nu je ogen weer en stap terug in de realiteit – je hebt die kans gemist!

Maar laten we het niet in je gezicht wrijven en ons in plaats daarvan concentreren op het goede nieuws dat de mememarkt zojuist een nieuw lid in de familie heeft verwelkomd met potentieel voor een groot voordeel in de komende maanden.

Het heet de Memeinator. Ja, dat lees je goed – het lijkt ongeveer op een Terminator-only cooler met de potentie om geld te verdienen.

Een korte introductie tot Memeinator

Meme-coins kunnen zeker lucratieve investeringen zijn, maar ze zijn ook vatbaar voor meer oplichting – een overlast die Memeinator voorgoed wil oplossen.

Het project maakt gebruik van blockchain en kunstmatige intelligentie om het internet onder de loep te nemen en te zoeken naar een groot aantal zwakke munten die het kan verslinden in zijn zoektocht naar het domineren van de meme-muntenruimte.

En daar is het eerste zoekwoord dat een investering rechtvaardigt: AI.

Statista voorspelt dat de markt voor kunstmatige intelligentie tegen het einde van dit decennium ongeveer tien keer zal groeien – en dat de explosieve groei waarschijnlijk niet alleen ten goede zal komen aan giganten als Microsoft en Nvidia. Toetreders als Memeinator zouden er net zo goed van kunnen profiteren.

Memeinator zal naar verwachting op 27 september de presale lanceren. Bezoek de website hier voor meer details.

De presale van Memeinator (MMTR) staat voor de deur

Memeinator of “MMTR” zal naar verwachting $0,01 kosten aan het begin van de voorverkoop en $0,0485 aan het einde ervan. Dat vertaalt zich meteen in een verbluffend rendement op de investering van 132%.

Zodra de presale is afgerond, is het team achter MMTR van plan om het op de opmerkelijke crypto-beurzen te plaatsen, die historisch gezien voor veel coins hebben gediend als een betekenisvolle katalysator voor verdere prijsstijging.

Al met al is het puur een kwestie van vraag. Hoe meer er van is, hoe groter de kans is dat de koers blijft stijgen. Daarom is het de moeite waard hier te vermelden dat Memeinator al duizenden aanmeldingen heeft getrokken – of met andere woorden: het beeld van de vraag ziet er al behoorlijk kleurrijk uit en het project heeft plannen voor agressieve marketing en branding om het publiek verder te verbreden.

Vergeet niet dat de MMTR precies in het hart van de meme-coin markt zit, die in 2020 niets waard was, maar $20 miljard in 2022 en $36 miljard vorige maand. Dat is het soort snelle groei waar Memeinator van kan profiteren.

Bezoek de website voor meer informatie over het project dat tot doel heeft de zwakkere meme-munten te vernietigen en uiteindelijk een marktkapitalisatie van $1,0 miljard te bereiken.

Is MMTR op de een of andere manier gerelateerd aan Bitcoin?

Meme of niet, MMTR is in de kern een cryptocurrency, wat betekent dat het er baat bij kan hebben als Bitcoin de komende maanden zal stijgen.

Die potentiële correlatie maakt het des te interessanter gezien het feit dat er een hoop wind in de rug is die binnenkort de volgende stap omhoog in BTC zou kunnen ontsluiten. Eerder deze week zei crypto-analist Trader Tardigrade dat ‘s werelds grootste cryptocurrency de volgende prijs van $46.000 zal bereiken – een stijging van maar liefst 80% vanaf nu.

Ondanks de aanhoudende driftbuien van de Amerikaanse Securities & Exchange Commission verwachten velen dat de toezichthouder uiteindelijk groen licht zal geven voor een Spot Bitcoin ETF. Zelfs Jay Clayton, zijn voormalige voorzitter, was het er onlangs in een interview mee eens dat goedkeuring onvermijdelijk was.

Dat is belangrijk omdat een op de beurs verhandeld fonds waarschijnlijk institutioneel kapitaal in de Bitcoin zal drijven, wat de prijs naar boven kan drukken. En ten slotte is er nog de Federal Reserve die op het punt staat aan te kondigen dat zij klaar is met het verhogen van de rente – een gebeurtenis die hopelijk de belangstelling voor risicovollere activa zoals cryptocurrencies in het algemeen en misschien Memeinator in het bijzonder zal vergroten.

Klik hier voor verdere informatie over Memeinator (MMTR).

The post Vooruitzichten Memeinator nu meme-coins markt nieuwe hoogtepunten bereikt appeared first on Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*