Crypto-Prijzen.nl

Voorspelling: Is Cardano een goede koop in juli 2021?

Voorspelling: Is Cardano een goede koop in juli 2021?

Cardano ADA/USD is een proof-of-stake blockchain platform dat de afgelopen maand veel activiteit heeft gekend. Op 27 juni bereikte Cardano een geheel nieuwe mijlpaal toen het 650.000 stakingsadressen overtrof.

In feite slaagde het er in drie weken tijd in om meer dan 50.000 nieuwe stakingsadressen toe te voegen.

Deze recente toestroom heeft het huidige totaal van ADA stakingsadressen boven de 662.000 gebracht.

Het heeft ook 2.656 actieve mijnpools, wat betekent dat deze blockchain behoorlijk actief is, en als zodanig zijn de ADA tokens constant in gebruik.

Recente katalysatoren om groei te ondersteunen

Op 28 juni kondigde Vendetta Capital zijn investering aan in Ventup, een IDO lanceerplatform voor projecten met een hoog groeipotentieel die worden aangedreven door Cardano.

De functionaliteit die ADA op tafel brengt, zijn snelle transacties, schaalbaarheid en duurzaamheid, beveiliging, interoperabiliteit, een enorme community en decentralisatie.

Op 30 juni zagen we ook de implementatie van Cardano binnen de Nexo Exchange.

Via een toevoeging zoals deze biedt het platform 20 activa beschikbaar voor hun diensten.

De gebruikers van Nexo krijgen de mogelijkheid om de native Cardano munt te kopen en verkopen, leningen te krijgen die erdoor worden gedekt met een rente van ongeveer 7% en tot 8% rente op de munt te verdienen.

Wat dit betekent is dat we een verhoogd gebruik zullen zien als het gaat om ADA tokens, en deze toename van de vraag zal de prijs daardoor hoger maken. Op 28 juni steeg de prijs van ADA naar $ 1,31.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 30 juni bedroeg de prijs van ADA $ 1,32.

Gedurende heel juni daalde het naar het laagste punt van $ 1 en was op 3 juni $ 1,87 als een van de hoogste punten.

Dit geeft ons een duidelijk perspectief op het potentieel van dit token voor de nabije toekomst en kan ons in staat stellen vast te stellen waar de prijs naartoe gaat.

Wanneer Ventup echt uitblinkt, en met de verhoogde activiteit als gevolg van de vele extra staking-adressen en het aantal actieve mijnpools, is het zeer twijfelachtig dat de prijs van ADA enorm kan dalen.

Het heeft zelfs het potentieel om eind juli opnieuw te stijgen naar $ 1,50 vanwege de vele ontwikkelingen die plaatsvinden op de blockchain, wat kan leiden tot een toename van de vraag naar het ADA token.

Bij het $ 1,32 teken is het een waardevolle investering als u klaar bent om het token minstens twee weken vast te houden om te zien hoe hoog het stijgt, en als u het ergens rond het lagere $ 1 teken vindt, dan is het zeker de investering waard.

The post Voorspelling: Is Cardano een goede koop in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*