Crypto-Prijzen.nl

Voormalig plaatsvervangend advocaat van Binnenlandse Zaken zegt dat crypto vrijheid is

Voormalig plaatsvervangend advocaat van Binnenlandse Zaken zegt dat crypto vrijheid is

Gregory Zerzan, de voormalige adjunct-advocaat van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken in de regering-Trump, is van mening dat Amerikaanse regelgevers een sector proberen te reguleren die ze niet begrijpen. Hij zei dit tijdens een interview op 3 november terwijl hij zijn gevoelens deelde over hoe de digitale economie zal evolueren.

Zijn interview kwam nadat de President’s Working Group on Financial Markets een rapport had gepubliceerd waarin stond dat stablecoins snellere, efficiëntere en meer inclusieve betalingsopties zouden kunnen bevorderen. De entiteit suggereerde echter dat het Congres wetgeving zou aannemen die de uitgifte van stablecoins aan verzekerde banken beperkt.

In het interview merkte Zerzan op dat stablecoins vrijheid bieden in een wereld waar mensen hun nationale valuta niet langer vertrouwen. Hij wees erop dat regeringen over de hele wereld geld bijdrukken, wat bijdraagt aan de stijgende inflatie. De advocaat voegde eraan toe dat Satoshi Nakamoto Bitcoin (BTC/USD) heeft uitgevonden om mensen te helpen deze situatie te omzeilen.

In een reactie op het plan van de regering van Biden om stablecoins in toom te houden, zei Zerzan, ook een voormalig waarnemend minister van Financiën onder president George Bush, dat de regering alleen uitkijkt naar haar belangen. Hij voegde eraan toe dat de stap om stablecoins zoals fiats te reguleren een poging is om de drang terug te dringen die mensen hebben om controle over hun financiën te krijgen.

Mensen verliezen vertrouwen in regeringen

Dit nieuws komt nadat de burgemeester van Miami, Francis Suarez, aankondigde dat hij zijn volgende salaris in BTC zou ontvangen. In een commentaar op de beslissing van de burgemeester merkte Zerzan op dat hij had moeten beginnen met het accepteren van BTC terwijl hij handelde op het niveau van $ 30,000,00 (£ 21,963,45), aangezien de huidige waarde hoger is dan $ 62,000,00 (£ 45.391,13), en mogelijk te veel is voor belastingbetalers.

Hij is echter van mening dat het besluit van de pro-crypto burgemeester om zijn salaris in crypto te accepteren aantoont dat mensen het vertrouwen hebben verloren in regeringen die schijnbaar eindeloos geld blijven drukken. Zerzan gaf een voorbeeld van de VS, die dit jaar een tekort van $ 3,00 biljoen (£ 2,20 biljoen) zal hebben. Om dit tekort aan te pakken, zal de overheid meer geld moeten drukken, wat leidt tot meer inflatie.

Als zodanig is Zerzan van mening dat het publiek BTC en andere digitale activa omarmt als een alternatief ruilmiddel dat redelijk goed is in een potentieel hyperinflatoire omgeving.

Zerzan ging verder met crypto-regulering en zei dat financiële waakhonden iets proberen te pakken te krijgen dat ze niet begrijpen. Ze hebben echter wetgeving nodig voordat ze de crypto ruimte reguleren. Volgens hem zal het Congres niet snel iets doen aan crypto regulering. Als zodanig zal crypto vanuit regelgevend oogpunt in een grijs gebied blijven bestaan.

The post Voormalig plaatsvervangend advocaat van Binnenlandse Zaken zegt dat crypto vrijheid is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*