Crypto-Prijzen.nl

Vitalik Buterin legt het rigoureuze proces uit van het verbranden van $6 miljard SHIB

Vitalik Buterin legt het rigoureuze proces uit van het verbranden van $6 miljard SHIB

Afgelopen mei hebben de ontwikkelaars achter de Shiba Inu meme-token 50% van de gehele muntvoorraad naar de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, gestuurd. Buterin heeft deze munten echter niet vastgehouden, maar in plaats daarvan 10% gedoneerd en de rest verbrand.

Het totale aanbod van SHIB toen het werd gelanceerd bedroeg een quadriljoen munten. Buterin kreeg de helft van deze voorraad, die ongeveer 505 biljoen munten bedroeg.

Hoe Buterin $6 miljard aan Shiba Inu verbrandde

Buterin legde het complexe proces uit waarmee hij de Shiba Inu (SHIB/USD) tokens verbrandde die hem waren toegestuurd tijdens een interview op de UpOnly Podcast show. De podcast wordt gehost door Cobie en Ledger.

Meer dan $ 6 miljard aan cryptocurrency is niet iets dat gemakkelijk te verwijderen is, en niet te vergeten de duizelingwekkende voorraad van honderden biljoenen token. Volgens de overlevering van Buterin was het verbranden van deze tokens een moeizaam proces.

Buterin merkte op dat om deze tokens te verbranden, hij een nieuwe laptop van Target moest kopen die hem ongeveer $ 300 kostte. Hij merkte op dat de tokens aanvankelijk in een koude portemonnee werden geplaatst waarvan de privésleutel op twee afzonderlijke stukjes papier was geschreven. Hij had een deel van de privésleutel, terwijl de rest van de nummers bij zijn familie in Canada was. Daarom moest hij ze bellen om de andere nummers te krijgen.

Nadat hij de twee nummers had gecombineerd, gebruikte hij zijn nieuwe laptop om toegang te krijgen tot de portemonnee. Hij zei,

Ik heb mijn ETH naar buiten gestuurd door een transactie te genereren en vervolgens op een computer gekocht van Target voor ongeveer $ 300 dollar voor precies dit doel.

Voordat Buterin de internetverbinding op de laptop uitschakelde, heeft Buterin een programma gedownload om QR codes te genereren. Nadat hij de ETH transactie had gegenereerd, gebruikte hij zijn telefoon om de QR code te scannen, kopieerde deze naar de laptop en zette deze op Etherscan, waarna hij de tokens begon te branden.

Buterin wilde de gratis tokens niet

Buterin verbrandde deze penningen in dezelfde maand dat hij ze ontving. Hij verbrandde echter slechts 90%, en de resterende 10%, ter waarde van ongeveer $ 600 miljoen, werd naar het India Covid Crypto hulpfonds gestuurd. Bij een van de uitgevoerde transacties voegde Buterin een briefje toe met de tekst: “Ik wil niet zo’n locus of power zijn.”

La notizia Vitalik Buterin legt het rigoureuze proces uit van het verbranden van $6 miljard SHIB era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*