Crypto-Prijzen.nl

Vitalik Buterin haalt de cover van het NFT nummer van Time Magazine

Vitalik Buterin haalt de cover van het NFT nummer van Time Magazine

Time Magazine heeft zijn eerste volledige tijdschriftnummer onthuld dat zal worden gelanceerd als een non-fungible token (NFT). Time Magazine zal het eerste nieuwspublicatiebedrijf zijn dat een nummer uitbrengt met behulp van blockchain.

Bij de lancering van dit nummer van het blockchain magazine was ook de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, te zien.

Vitalik Buterin staat in het NFT nummer van Time Magazine

Vitalik Buterin, de mede-oprichter van Ethereum (ETH/USD) en een van de sleutelfiguren in de cryptowereld, staat op de cover van het Time Magazine nummer dat op blockchain is uitgebracht. Buterin sprak ook over veel dingen die draaien om cryptocurrencies en blockchain.

De ontwikkelaar verklaarde dat het concept van blockchain technologie aan het veranderen was, omdat het nu het potentieel had om meer kwaad dan goed te doen. Investeringen in cryptocurrency hebben naïeve investeerders aangetrokken die veel geld hebben verloren door te speculeren op prijsbewegingen.

Hij merkte echter op dat Ethereum en blockchain technologie het potentieel hadden om goed te doen. De technologie zou processen zoals stemmen, stadsplanning, universeel basisinkomen en openbare ontwikkeling kunnen stroomlijnen.

Buterin merkte ook op dat zijn visie voor Ethereum was dat het netwerk zou worden gebruikt als een “tegenwicht tegen autoritaire regeringen en om de wurggreep van Silicon Valley over ons digitale leven te keren.”

Keith A. Grossman, de president van Time Magazine, gaf commentaar op deze stap en zei: “Terwijl Time de grenzen blijft verleggen van wat mogelijk is binnen het Web3 ecosysteem, leek het produceren van het allereerste volledige tijdschrift op de blockchain een natuurlijke extensie voor ons merk, en we wisten dat vooral deze kwestie gekoesterd zou worden door onze gemeenschap.”

Buterin reageert op trollen

De cryptogemeenschap was enthousiast over de verschijning van Buterin in Time Magazine. Sommige Twitter gebruikers trollden Buterin echter over zijn verschijning op de omslag van Time Magazine.

Buterin heeft deze opmerkingen echter van de hand gewezen. Hij plaatste zelfs een Twitter thread met screenshots van de negatieve reacties. De mede-oprichter van Ethereum merkte zelfs op dat terwijl hij werd vergeleken met Tom Brady, hij geen idee had wie dat was, voor de grap dat hij Tom Cruise alleen kende van Mission Impossible.

Het bericht Vitalik Buterin haalt de cover van het NFT nummer van Time Magazine verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*