Crypto-Prijzen.nl

VIDEO: Wat gebeurt er met Binance? On-chain analyse met Sandra Leow van Nansen

VIDEO: Wat gebeurt er met Binance? On-chain analyse met Sandra Leow van Nansen

Binance heeft deze week een enorme stortvloed aan opnames gezien, omdat de angst zich verspreidde over de gezondheid van de beurs in de nasleep van de FTX-instorting.

Dit komt voort uit bezorgdheid over het feit dat het bewijs van reserves niet genoeg informatie onthult, evenals de aanklachten rond het witwassen van geld die naar verluidt komen voor CEO Changpeng Zhao (CZ).

Ik ging zitten met Sandra Leow, onderzoeksmanager bij blockchain-analysebedrijf Nansen, om de bewegingen te bespreken die on-chain worden gezien – met $7 miljard teruggetrokken in de afgelopen drie dagen – en hoe ze verschillen van wat werd gezien in de nasleep van de FTX crashte vorige maand.

Sandra praat door de $7 miljard aan opnames die de afgelopen drie dagen uit Binance zijn gevloeid, en de bestemming voor deze fondsen in de keten. We praten ook over de stortingen op het platform, evenals de bewegingen bij Coinbase en andere beurzen.

Natuurlijk is het bewijs van reserves een enorm gespreksonderwerp. De bezorgdheid over hoe nuttig deze zijn, en het feit dat verplichtingen niet worden gepresenteerd, is een grote reden waarom er momenteel zoveel angst in de markt is. We bespreken welke entiteiten Nansen volgt en het algehele nut van de on-chain-analyses en de proof-of-reserves die door deze uitwisselingen worden geïmplementeerd.

Zhao heeft alleen maar gezegd “rond te vragen” om bewijs te krijgen dat Binance aan niemand uitleent, maar dit heeft degenen die zekerheid willen niet bepaald onderdrukt (zoals ik gisteren schreef in mijn diepe duik over de gezondheid van Binance).

Binance stopte ook de opnames van USDC gedurende acht uur, omdat de massale uitstroom plaatsvond buiten de bankuren, waarbij swaps via een trade-fi bank in New York moesten worden geleid. Ze zijn nu weer up and running, maar Sandra en ik praten over de effecten hiervan.

We bespreken ook DeFi, dat dit jaar enorm is veranderd. Sandra legt uit hoe de opbrengsten bij DeFi zijn ingestort, ondanks dat de rentetarieven op de geldmarkten de tegenovergestelde kant op gaan. Terwijl we dit vastlegden, kwam de Federal Reserve bijeen om de laatste renteverhoging aan te kondigen, die naar verwachting 50 basispunten zal bedragen, waardoor de rente wordt verhoogd naar 4,5%.

We praten ook over de geldstroom in de nasleep van de ineenstorting van de FTX vorige maand, evenals over verschillende andere onderwerpen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de chaotische ontwikkelingen op de keten en de bewegingen van de gecentraliseerde beurzen, evenals het nieuwste Binance-concern, is deze aflevering het luisteren waard.

Zet het gesprek voort op Twitter met @InvezzPortal, @DanniiAshmore en @sandraaleow / @nansen_ai. Of bezoek https://www.nansen.ai/ voor meer informatie.

Bedankt voor het luisteren, volg ons & schrijf je hier in:

Het bericht VIDEO: Wat gebeurt er met Binance? On-chain analyse met Sandra Leow van Nansen verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*