Crypto-Prijzen.nl

VIDEO: Kan Dogecoin meer zijn dan een meme?

VIDEO: Kan Dogecoin meer zijn dan een meme?

Memes. Een van de meest polariserende aspecten van cryptocurrency, denk ik eerlijk gezegd.

Deze week interviewde ik op de Invezz-podcast Roc Zacharius, kernbijdrager van Dogechain, om over alle onderwerpen met betrekking tot memes te praten.

Dogechain is een nieuw gelanceerd blockchain-platform waarmee gebruikers Dogecoin kunnen overbruggen om crypto-applicaties zoals NFT’s, games en DeFi naar de DOGE-gemeenschap te brengen. Kortom, het probeert het nut naar Dogecoin te pushen en de favoriete cryptocurrency van Elon Musk meer dan een memecoin te maken.

De eerste resultaten zijn indrukwekkend. In de vijf dagen voor de opname werden meer dan 580.000 wallets aangemaakt en 480.000 transacties voltooid, met al $4,6 miljoen locked in Dogechain. Maar ik ben benieuwd, vooral in deze nieuwe bearmarkt die we ervaren: wat is de toekomst van meme-munten?

Roc en ik praatten hierover (met Roc die inbelde met een luxueus uitzicht op een van de grachten van Venetië achter hem) naast vele andere onderwerpen. Voor mij zijn memes leuk en amusant, maar ze hebben ook een duistere kant, en ik was vastbesloten om hier ook op in te gaan. Voor elke Dogecoin zijn er 10.000 mislukte munten die naar nul gaan.

Zelfs Dogecoin zelf, zoals te zien is in de onderstaande grafiek, is 90% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Roc en ik bespraken hoe advies over memecoins in deze context gevaarlijk kan zijn, en hoe ze gewoon moeten worden gezien als kleine gokjes in plaats van investeringen. Het lijkt voor de hand liggend, maar veel mensen begrijpen dat concept niet en zien dit echt als manieren om geld te verdienen in plaats van een simpele gok in de hoop op wat snel geld.

Dogechain is absoluut uniek en enigszins surrealistisch als je erover nadenkt. Roc vertelt hoe meme-munten er bovenop worden gebouwd – ja, dat betekent meme-munten bovenop meme-munten. Hij noemt de beroemde Doge-gemeenschap en hoe ze centraal staan in dit geheel.

Wat je ook van memes denkt, er valt veel te bespreken. Het concept van een meme-investering is nog steeds verbijsterend voor veel mensen. Maar kan Dogecoin meer zijn dan een meme-munt? Kunnen memes zelfs overleven in wat de eerste macro-bearomgeving is in de korte geschiedenis van crypto? Dit zijn enkele van de vragen die ik had, en het gesprek met Roc was zeer interessant.

Zoals altijd, voel je vrij om contact op te nemen met opmerkingen.

Zet het gesprek op Twitter voort met @InvezzPortal , @DanniiAshmore en @Dogechainfamily . Of bezoek https://dogechain.dog/ voor meer informatie .

Bedankt voor het luisteren, volg ons en abonneer je hier:
Invezz.com

Invezz YouTube

Invezz podcast

Invezz Podcast: Spotify

Invezz Podcast: Apple

Invezz Podcast: Google

Invezz Twitter

Invezz Facebook

Invezz LinkedIn

Het bericht VIDEO: Kan Dogecoin meer zijn dan een meme? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*