Crypto-Prijzen.nl

VIDEO: Investeren in DeFi | Tim Frost, CEO van Yield App en Jon Deane, CEO van Trovio

VIDEO: Investeren in DeFi | Tim Frost, CEO van Yield App en Jon Deane, CEO van Trovio

Het is een turbulent jaar geweest op de cryptomarkten.

Maar de gedecentraliseerde financiën gaan door. Vandaag interviewen we in de Invezz-podcast Tim Frost, CEO van Yield App (YLD), en Jon Deane, CEO van Trovio.

Yield App is een soort one-stop-shop cryptoplatform, terwijl Trovio een hybride vermogensbeheerder is. Samen bieden Tim en Jon daarom een uniek perspectief op investeren in DeFi en crypto in het algemeen. Samen hebben Yield App en Trovio zojuist ook de lancering aangekondigd van een DeFi Fund van $35 miljoen.

Met z’n drieën praten we over de gebeurtenissen in de markt dit jaar, met de nadruk op portefeuillebeheer. De termen “kapitaalbehoud” en “risicobeperking” vliegen in het rond – maar hoe is dit mogelijk in een industrie waar dagelijkse kaarsen 50% kunnen verminderen? We bespreken dit raadsel, evenals de algemene strategieën die beide bedrijven volgen.

We bespreken ook macro, en hoe crypto hierin past. Zowel Tim als Jon zijn in de buurt geweest (of blockchain, zou ik moeten zeggen) en hebben daarom eerder berencycli gezien. Maar hoe verschilt deze, gezien het feit dat het te midden van een terugval in de economie in het algemeen komt. Aangezien Bitcoin pas in 2009 werd gelanceerd, wil ik altijd benadrukken dat dit ongekend is in crypto-termen – digitale activa hebben nog nooit eerder een bredere bearmarkt meegemaakt.

Desalniettemin marcheert DeFi door – en we bespreken hoe het de besmettingscrisis doorstond die eerder dit jaar crypto overspoelde. Celsius, Three Arrows Capital en vele andere bedrijven gingen ten onder, maar dit was CeFi in plaats van DeFi (zoals ik eerder schreef).

Maar hoe investeert het in DeFi, een sector waarvoor rendement zo belangrijk is, terwijl de rente stijgt? Vorig jaar rond deze tijd hadden we rentetarieven in trad-fi van nul en torenhoge DeFi-rendementen, maar nu hebben we de Fed snel verhoogd naar 5% terwijl DeFi meteen is gedaald. Jon, Tim en ik praten over hoe dit de industrie heeft beïnvloed.

Natuurlijk, met de aflevering opgenomen te midden van de FTX-controverse, terwijl CZ’s verkooporder van FTT rimpelingen door de industrie veroorzaakt, kon ik het niet helpen, maar ik kon niet anders dan hun gedachten krijgen over het laatste beetje gekte in de industrie.

Het bericht VIDEO: Investeren in DeFi | Tim Frost, CEO van Yield App en Jon Deane, CEO van Trovio verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*