Crypto-Prijzen.nl

VIDEO: Een metaverse bedrijf zonder crypto, David Lucatch, Liquid Avatar Technologies

VIDEO: Een metaverse bedrijf zonder crypto, David Lucatch, Liquid Avatar Technologies

Wist je dat je een blockchain kunt hebben zonder cryptocurrency?

In de laatste aflevering van de Invezz-podcast ging ik zitten met David Lucatch, CEO van Liquid Avatar Technologies. Het was uniek, omdat het bedrijf van David actief is in de metaverse-ruimte en gebruikmaakt van blockchain-technologie, maar er is geen token. Dit heeft niets met crypto te maken, benadrukte hij.

Met zoveel van de cryptowereld gebaseerd op meedogenloze speculatie, was dit verfrissend omdat er niets is om over te speculeren. In plaats daarvan concentreerde de chat zich op blockchain-technologie.

Aftermath Islands is een dochteronderneming van Liquid Avatar en de eerste organisatie die een zogenaamd bewijs van menselijkheid inzet. Hierdoor kunnen gebruikers een digitale voetafdruk maken die bewijst dat ze een echt individu zijn, terwijl ze in theorie veel van de ongemakken gladstrijken waar het huidige systeem aan werkt. Het heeft tot doel een veiligere, meer persoonlijke ervaring te creëren en de behoefte aan gebruikersnamen en wachtwoorden te elimineren.

We bespreken het concept uitgebreid in de aflevering. Het voelt tegenwoordig bijzonder actueel, met Elon Musk op oorlogspad tegen bots en nepaccounts op Twitter, gegevensprivacy constant in het nieuws en steeds meer mensen die opmerken hoe ze online worden gevolgd. Het debacle met het blauwe vinkje presenteert zich als een leuk debat, en David vertelt hoe het concept van het bewijs van de mensheid kan worden gebruikt om enkele van de problemen aan te pakken die voortkomen uit de lopende sage.

Het gesprek dwaalde door veel verschillende gebieden. Naast de technologie van hoe dit allemaal werkt, praatten we over de groeiende behoefte aan regulering in de ruimte en wat dit zou kunnen betekenen voor digitale identiteiten.

Het was natuurlijk onvermijdelijk om te vermelden wat er gaande is in de bredere cryptomarkt, met markten die het hele jaar door crashen. Maar aangezien Liquid Avatar geen cryptocurrency is, wilde ik weten hoe David zich had gevoeld toen al deze schandalen die de ruimte op hun kop hadden gezet, naar voren kwamen. Werd Liquid Avatar op oneerlijke wijze aangetast door een houding van het type “schuld door associatie”, gezien hoe giftig veel mensen geloven dat crypto op dit moment is?

Het was een intrigerende kijk op de pure technologische kant van crypto, oftewel de blockchain. Zelfs het concept van iets dat op een privé-blockchain draait, is vrij uniek. Ik vroeg of er hier compromissen waren en wat de redenen waren om deze aanpak te implementeren.

Het was absoluut een andere kijk in de wereld van blockchain!

Zet het gesprek voort op Twitter met @InvezzPortal , @DanniiAshmore en @liquid_avatar . Of bezoek https://aftermathislands.com/ voor meer informatie.

Bedankt voor het luisteren, volg ons & schrijf je hier in:

Het bericht VIDEO: Een metaverse bedrijf zonder crypto, David Lucatch, Liquid Avatar Technologies verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*