Crypto-Prijzen.nl

Victoria VR geeft show op grootste game-evenement van het VK

Victoria VR geeft show op grootste game-evenement van het VK

Victoria VR, het metaverse bedrijf dat ’s werelds eerste blockchain-aangedreven realistische virtual reality-metaverse bouwt, was het opvallende project op EGX London, het grootste gaming-evenement van het VK, dat tussen 22 en 25 september werd gehouden.

Tijdens het evenement kreeg Victoria VR belangstelling van een groot aantal gasten, omdat het hen via een VR-headset een voorproefje gaf van het unieke metaverse-project. Het bedrijf onthulde de nieuwste innovaties, beantwoordde vragen en stelde zijn team voor aan EGX-bezoekers.

EGX (voorheen bekend als Eurogamer Expo) is een videogame-evenement dat jaarlijks wordt gehouden in het VK en Duitsland. De beurs wordt georganiseerd door Gamer Network, een Brits op videogames gericht mediabedrijf.

Het evenement van Victoria VR begon met een keynote-presentatie op de Tsjechische ambassade. Deze beslissing was genomen omdat het hoofdkantoor van het bedrijf zich in Praag, Tsjechië, bevindt.

Na deze presentatie ging Victoria VR naar het congrescentrum ExCel London, waar de 5-daagse videogame-tentoonstelling werd gehouden.

De stand van Victoria VR trok een breed scala aan mensen dankzij de opwinding rond het metaverse project.

Na dit laatste evenement onthulde het Victoria VR-team dat het zou doorgaan met het bouwen van ’s werelds eerste door blockchain aangedreven realistische metaverse met MMORPG-elementen (massively multiplayer online role-playing game).

Het team zei dat het toegewijd is om ervoor te zorgen dat iedereen deze unieke virtuele wereld gratis kan verkennen en ermee kan communiceren.

Victoria VR gelooft dat het meer bouwt dan alleen een gaming-ecosysteem. Het team liet weten dat de virtuele wereld de huidige ervaringen van entertainment, zakelijke communicatie, winkelen, leren en meer zou kunnen vervangen.

Het bedrijf wil een virtuele realistische wereld ontwikkelen waar gebruikers kunnen komen spelen, rusten, werken, winkelen en leren.

Victoria VR is uniek dankzij de realistische graphics van hoge kwaliteit, aangedreven door Unreal Engine, die is gebruikt door gerenommeerde gamestudio’s in de VS en wereldwijd.

De Unreal Engine kan volledig worden geüpgraded, zodat gamingprojecten die erop zijn gebouwd, gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de steeds veranderende interesses van gamers.

Victoria VR zei dat het ecosysteem online games, gedecentraliseerde apps en virtual reality zou integreren. Alle activa worden op blockchain gehost als non-fungible tokens (NFT’s).

Het team zei dat de realistische virtuele wereld veel speel-en-verdien-ervaringen zou bieden, wat een evolutie is van het controversiële play-to-earn (P2E) -model.

Volgens mede-oprichter van Victoria VR en COO Adam Bém legde in een recent interview uit dat P2E gaming vaak in een baan kan veranderen, waardoor de fun- en entertainmentfactor wordt weggenomen.

Victoria VR zei dat 2023 een belangrijk jaar zou worden, omdat het ernaar uitziet dat de meeste inhoud voor zijn virtuele wereld wordt vrijgegeven. Onlangs heeft Victoria VR de VR Island Teaser uitgebracht, die zijn ongelooflijk realistische wereld laat zien met adembenemende uitzichten.

Het bericht Victoria VR geeft show op grootste game-evenement van het VK verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*