Crypto-Prijzen.nl

Verzamel en vecht tegen NFT monsters in een nieuw en opwindend spel

Verzamel en vecht tegen NFT monsters in een nieuw en opwindend spel

Terwijl de ruilkaarten die u zich herinnert uit uw kindertijd niet meer populair zijn en dat ook niet zullen zijn, komt het concept van ruilkaarten weer in de schijnwerpers – in de vorm van NFT’s. Er is nu een nieuw spel om te verdienen op de markt: de op blockchain gebaseerde Block Monsters, die oudere gamers aanmoedigt om de ruilkaartspellen uit hun kindertijd opnieuw te bekijken.

Spelers verzamelen en verhandelen Blockmons

Block Monsters biedt de mogelijkheid om ongebruikelijke NFT’s te verzamelen en uit te wisselen, evenals de mogelijkheid om tegen monsters te vechten in de Fight Engine van het spel. Dit is een poging om de bitterzoete nostalgie terug te brengen. In dit spel worden spelers uitgenodigd om “Blockmons”, NFT gebaseerde wezens te verzamelen en te verhandelen.

Ze kunnen geld verdienen met spelen door beloningen in het dashboard te ontgrendelen nadat ze verschillende mijlpalen hebben bereikt. U kunt beloningen inwisselen voor een bedrag in de valuta van uw keuze.

Voorbereiding voor lancering Booster pack aan de gang

Onlangs lanceerde de game startpakketten en een NFT demo. De ontwikkelaars bereiden zich voor om meer Booster packs te lanceren, waardoor spelers tokens kunnen verdienen. Booster packs werden eerder in één serie verkocht. De eerste pakketten, die momenteel maar liefst $ 20.000 waard zijn, waren in zeven minuten uitverkocht.

De tweede drop bevat 10.000 NFT’s. Op de officiële site van de game staan ze op 15 oktober vanaf 19.00 uur CET.

Focus op gemeenschap

Block Monsters is een community gedreven game. Het projectteam stelt:

We zijn super enthousiast over de toekomst; we weten dat dit nog maar het begin is met zo’n ambitieuze routekaart voor de boeg. Het volledige potentieel komt vrij zodra het Play 2 Earn mechanisme in november wordt gelanceerd, en spelers kunnen echt geld verdienen met ons project.

Handel NFT’s voor echt geld op de markt

In lijn met het klassieke ruilkaartconcept worden spelers uitgenodigd om alle 150 Blockmons in de eerste generatie van het Blockmonster Universe te verzamelen. Vervolgens kunnen ze op het leaderboard rangschikken of ze voor echt geld ruilen op de speciale marktplaats. De beste spelers kunnen belangrijke veldslagen tegen anderen winnen of interessantere en exclusievere wezens verzamelen.

The post Verzamel en vecht tegen NFT monsters in een nieuw en opwindend spel appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*