Crypto-Prijzen.nl

Verbeteringen van Polkadot zullen het over de top brengen en dit is waarom

Verbeteringen van Polkadot zullen het over de top brengen en dit is waarom

Polkadot DOT/USD is een blockchain-netwerk dat tot doel heeft een heterogeen multichain-framework te promoten.

Het wordt aangedreven door zijn native cryptocurrency-token, bekend als DOT, en zijn ecosysteem heeft tot doel veel van de beperkingen op te lossen die worden aangetroffen binnen concurrerende blockchain-platforms, zoals schaalbaarheid en beveiliging.

De lancering van het cross-consensus messaging model als katalysator voor groei

Dit was een belangrijke mijlpaal binnen het Polkadot-ecosysteem, omdat het voldoet aan de fundamentele doelstelling die het oorspronkelijk wilde bereiken door een volledig interoperabel multi-chain ecosysteem te zijn.

Het project beweert dat berichten via XCM kanalen geen last zullen hebben van problemen met de zwakste links, omdat het op hetzelfde niveau is beveiligd als Polkadot’s centrale hub Relay Chain.

Dit komt direct nadat we hebben besproken hoe Polkadex Crowdloan op 7 april terugkeerde op de Polkadot parachainveilingen met verhoogde beloningen.

Moet je Polkadot (DOT) kopen?

Op 5 mei 2022 had Polkadot (DOT) een waarde van $ 16,05.

Om te zien wat deze waarde vertegenwoordigt voor de toekomst van de DOT token, gaan we kijken naar het hoogste punt ooit, evenals de prestaties in de afgelopen maand.

Als we kijken naar de hoogste waarde aller tijden, had Polkadot (DOT) een waarde van $ 54,98 op 4 november 2021. Hieraan kunnen we zien dat de token $ 38,93 hoger in waarde was of 242%.

Als we kijken naar de prestaties van de token in de afgelopen maand, had Polkadot (DOT) zijn hoogste waarde op 2 april met $ 23,61. Het laagste punt van waarde was echter op 30 april, toen deze daalde tot een waarde van $ 15,52.

Dit betekent dat de cryptomunt met $ 8,09 of met 34% is gedaald.

Met de lancering van het cross-consensus messaging format kan DOT echter eind mei in waarde stijgen tot $ 20.

Het bericht Verbeteringen van Polkadot zullen het over de top brengen en dit is waarom verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*