Crypto-Prijzen.nl

Verasity (VRA) steeg 51% in één week: hier kunt u het kopen

Verasity (VRA) steeg 51% in één week: hier kunt u het kopen

Verasity (VRA) zit sinds 19 juli in een meedogenloze bullish trend, iets dat veel investeerders heeft aangetrokken die nu op zoek zijn naar de munt uit angst om buitengesloten te worden als de cryptocurrency verder stijgt.

Vanwege de toegenomen vraag naar Verasity (VRA) onder beleggers, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de beleggers te helpen begrijpen wat Verasity (VRA) is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar kunt u Verasity (VRA) online kopen

Vraagt u zich af hoe en waar u Verasity (VRA) online kunt kopen? U bent op de juiste plaats. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare cryptobeurs te vinden, u aan te melden voor een handelsaccount en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste aantal VRA tokens te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Verasity (VRA) online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Verasity (VRA)?

VRA is het native token voor het Verasity protocol.

Als dit de eerste keer is dat u over het Verasity protocol hoort, het is een productlaagplatform voor video- en esports-entertainment. Het belangrijkste doel is om de advertentie inkomsten voor video makers te verhogen.

Het gebruikt een gepatenteerde protocollaag genaamd Proof-of-View (PoV) om video makers op elk videoplatform te belonen via het esportsfightclub.com toernooiplatform.

Moet ik vandaag Verasity (VRA) tokens kopen?

Afgaand op de bullish trend die Verasity (VRA) de afgelopen maand heeft gehad, zou het een goede investering kunnen zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

Verasity (VRA) prijsvoorspelling

Verasity (VRA) heeft veel actie gezien in 2021 vanaf maart, waar het een enorme bullish rally ontketende met een recordhoogte van $ 0,05583 op 17 april. De markt zag vervolgens een neergang die aanhield tot half juli toen deze opnieuw begon te stijgen. Als de huidige trend wordt gehandhaafd, kan de crypto zeer binnenkort door zijn huidige recordhoogte breken.

Verasity (VRA) social media aandacht

The post Verasity (VRA) steeg 51% in één week: hier kunt u het kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*