Crypto-Prijzen.nl

Venus Protocol verhoogt de distributie van beloningen

Venus Protocol verhoogt de distributie van beloningen

Venus Protocol, een op BSC gebaseerde gedecentraliseerde geldmarkt, heeft besloten de beloningsdistributie voor zijn gloednieuwe XVS Vault te vergroten. Het initiatief zal in de loop van de komende 120 dagen een toename in beloningen zien, en het betekent in wezen dat de stakeholders van het project een aanzienlijke groei zullen zien in de jaarlijkse procentuele opbrengst.

Het komt allemaal ter ere van de Mission to Venus wedstrijd van het project, die eerder deze maand werd gelanceerd. De wedstrijd biedt meer dan $ 1 miljoen aan beloningen, die zullen worden verdeeld via een aantal evenementen, waaronder symbolische airdrops, NFT objecten, een exclusief Venus NFT jubileumevenement en meer.

Alle prijzen en verhogingen zijn bedoeld om de betrokkenheid van de gemeenschap bij het Venus project te vergroten. Daartoe heeft het project de APY op de 1,2 miljoen $XVS die in de kluis is ingezet, verhoogd tot niet minder dan 40%, wat 120 dagen zal duren. Deze periode is gekozen omdat het de gemiddelde transittijd van de aarde naar Venus vertegenwoordigt. Sinds de start van de Mission to Venus wedstrijd zijn er elke dag ongeveer 1.287,25 XVS tokens naar de kluis gedistribueerd.

Hoewel de beloningen een groot deel van het initiatief uitmaken, zullen er andere voordelen zijn voor de XVS stakers. Ze krijgen bijvoorbeeld ook exclusieve stemrechten op nieuwe VIP voorstellen en verdienen zelfs een deel van de inkomsten uit protocolliquidaties. Dit begint natuurlijk pas nadat het project zijn nieuwe economische model volledig heeft geïmplementeerd.

De woordvoerder van het bedrijf zei dat Venus iedereen in staat stelt onderpand te verstrekken en rente te verdienen, of ervoor kiest om te lenen tegen hun crypto activa. Dit kan in enkele seconden worden gedaan, dankzij de goedkope, snelle blockchain. Nu, dankzij de lancering van de Mission to Venus wedstrijd, heeft iedereen die zijn toevlucht zoekt tegen de marktvolatiliteit een extra stimulans om deel te nemen aan het Venus ecosysteem.

De wedstrijd zelf werd gelanceerd op eerste kerstdag, 25 december, en zal duren tot 23 april 2022.

Wat is het Venus protocol?

Venus is een geldmarktsysteem dat is gecreëerd om gedecentraliseerd uitlenen en lenen mogelijk te maken. Het is gebaseerd op algoritmen en wordt gelanceerd op de Binance SmartChain. Hiermee kunnen houders van cryptocurrency hun activa gebruiken om onderpand aan het netwerk te leveren. In ruil daarvoor verdienen ze een passief inkomen via variabele APY.

Wat leners betreft, ze kunnen direct toegang krijgen tot goedkope leningen en geld inzamelen zonder hun eigen digitale activa te hoeven verkopen. Op het moment van schrijven staat Venus leners toe om geld te lenen met 23 verschillende valuta’s als onderpand, waaronder XVS zelf.

Het ding dat Venus anders maakt dan andere geldmarktprotocollen, is het feit dat het ook de mogelijkheid biedt om andere crypto activa te lenen, en ook de mogelijkheid om synthetische stablecoins te slaan met overgecollateraliseerde posities. Het wordt allemaal ondersteund door een mandje cryptocurrencies, die het protocol beschermen.

The post Venus Protocol verhoogt de distributie van beloningen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*