Crypto-Prijzen.nl

Veel bedrijven overwegen om BTC als betaalmethode toe te voegen

Veel bedrijven overwegen om BTC als betaalmethode toe te voegen

Bitcoin BTC/USD is het grootste token in termen van marktkapitalisatie. Hetzelfde kan echter gezegd worden over de volatiliteit, aangezien deze de laatste tijd enorme pieken en dalen in waarde heeft gezien.

Aangezien steeds meer bedrijven cryptocurrency willen gebruiken als betalingsoptie of gewoon als een aanbod in hun diensten, heeft dit groeipotentieel.

eBay onderzoekt ondersteuning van cryptocurrency voor betalingen en State Street om bewaarservices voor Bitcoin aan te bieden

Op 1 maart 2022 hebben we besproken hoe Coinbase Russische accounts niet zal bevriezen, ondanks het verzoek van Oekraïne.

De CEO van eBay, Jamie Iannone, verklaarde dat eBay een marktplaats wil zijn voor Gen-Z en millennials.

Hoewel er nog niets rechtstreeks door eBay is bevestigd, verklaarde Jamie Iannone dat een aankondiging met betrekking tot hun cryptocurrency ondersteuning mogelijk zou kunnen worden gedaan op 10 maart, een dag gewijd aan eBay investeerders.

Dit leidt tot de conclusie dat de Amerikaanse eCommerce gigant eBay de mogelijkheid onderzoekt om cryptocurrencies als mogelijke betaalmethode op het platform toe te voegen.

Bovendien heeft State Street, de grootste activabewaarder ter wereld, plannen om een bewaarservice voor Bitcoin en andere digitale activa te lanceren. De VP en hoofd van State Street Digital zeggen dat de markt “comfort zal putten” van de grootste bewaarder ter wereld die digitale bewaring van activa aanbiedt.

Moet u Bitcoin (BTC) kopen?

Op 1 maart 2022 had Bitcoin (BTC) een waarde van $ 43.154,22.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor het BTC cryptocurrency token, zullen we zijn hoogste waarde ooit doornemen, naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van Bitcoin (BTC) was op 10 november 2021, toen het token een waarde van $ 69,044,77 bereikte.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand doornemen, had Bitcoin (BTC) zijn hoogste waarde op 10 februari met $ 45.387,26.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen het daalde tot $ 34.750,15. Dit geeft aan dat het token in waarde is gedaald met $ 10.637.11 of met 23%.

Van 24 februari tot 1 maart steeg de token echter in waarde met $ 8.404,07 of met 24%.

Met dit in gedachten kan Bitcoin (BTC) eind maart 2022 een waarde van $ 45.000 bereiken.

Het bericht Veel bedrijven overwegen om BTC als betaalmethode toe te voegen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*