Crypto-Prijzen.nl

Vechain stijgt parabolisch: beste plekken om nu Vechain te kopen

Vechain stijgt parabolisch: beste plekken om nu Vechain te kopen

Vechain is de afgelopen weken om een aantal redenen parabolisch geworden. De ontwikkelaars kondigden de lancering aan van de eerste stablecoin, VeUSD, ondersteund door de USD. Sunny Lu, medeoprichter van Vechain, was een van de opvallende sprekers op FT Crypto, een topevenement gesponsord door FT en The Banker.

Onlangs lanceerde het ecosysteem de allereerste VeChainHackathon met spectaculaire resultaten.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Vechain: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om Vechain nu te kopen.

Beste plekken om Vechain nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Vechain?

Vechain is een geavanceerd technisch ecosysteem dat gebruikmaakt van twee tokens, VET en VTHO, die waarde creëren en beheren. Gebruikers van het ecosysteem gebruiken VTHO om gastarieven te betalen.

Het ecosysteem heeft tot doel traditionele bedrijfsmodellen te ontwrichten. De functies in de toeleveringsketen hebben de meeste bekendheid opgeleverd. Het biedt een gedecentraliseerde vertrouwenslaag voor ecosystemen met meerdere partijen en heeft aanzienlijk succes gehad bij staatsinstellingen en andere spraakmakende klanten.

Vechain maakt gebruik van transparante technologie zonder centralisatie en kwetsbaarheid. Dit zorgt voor meer efficiëntie, veiligheid en het gemak van het volgen van allerlei soorten gegevens. Het maakt gebruik van smart contracts om betrouwbare automatisering te bereiken, waardoor de kosten worden verlaagd.

Logistiek, koolstof, gestimuleerde ecosystemen en meer profiteren van digitalisering en samenwerking van vertrouwen.

Moet ik nu Vechain kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Vechain prijsvoorspelling

Wallet Investor is optimistisch over Vechain en voorspelt dat de prijs in één jaar kan stijgen van $0,077 tot bijna $0,09. In die periode zou het verdienpotentieel rond de 15% liggen.

Vechain op social media

The post Vechain stijgt parabolisch: beste plekken om nu Vechain te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*