Crypto-Prijzen.nl

VeChain prijsvoorspelling: is VET een goede koop in juli 2021?

VeChain prijsvoorspelling: is VET een goede koop in juli 2021?

VeChain VET/USD is een softwareoplossing die bedoeld is om een computernetwerk te stimuleren een platform te exploiteren waarmee elk bedrijf gedecentraliseerde applicaties of dApps kan bouwen en uitvoeren.

Op 28 juni zagen we hoe VeChain de adoptie van blockchain in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie over de hele wereld leidt.

Dit komt door het feit dat Walmart China de voedselveiligheid met VeChain heeft opgepakt door ze samen te brengen met Sam’s Club met het idee om een platform voor traceerbaarheid van veiligheid te maken.

Aangezien VeChain een leider is in dit aspect, hoe meer het uiteindelijk wordt geïmplementeerd, hoe hoger de circulatie en de vraag naar het VET token zal zijn. VET was hier $ 0,079.

VeChain ontwikkelingen en updates

Op 30 juni vierde VeChain zijn derde verjaardag, ze interviewden veel leden van het kernteam, wat het de eerste keer maakt dat ze met de gemeenschap hebben gesproken.

Als zodanig zorgde dit voor een verhoogde interesse in de toekomstige ontwikkeling van VeChain en zou dit kunnen leiden tot een waardestijging. VET is hier gestegen naar $ 0,089.

Op 1 juli kondigde VeChain ’s werelds eerste National eNFT adoptie aan.

Met andere woorden, de VeChain Foundation en DNV assurance werkten samen met de Republiek San Marino met de bedoeling om digitale COVID-19 vaccinatiecertificaten te gebruiken.

Het werd op 16 juni door een wet goedgekeurd en het is een oplossing die de burgers een digitaal certificaat zal geven dat voldoet aan de normen van de Europese Unie. De certificaten worden uitgegeven via Enterprise Non-Fungible Tokens (eNFT’s).

Om dit allemaal te laten werken, zal de VeChain worden gebruikt en als zodanig zal dit leiden tot een verhoogde vraag, gebruik en circulatie van het VET token.

Dit zal de prijs in de toekomst zeker hoger opdrijven vanwege het feit dat we digitale certificaten gaan zien bij iedereen die vaccineert.

Dit zal op zijn beurt de blockchain activeren, extra VET tokens vereisen, wat zal leiden tot verhoogde mijnbouw, en de toegenomen vraag zal uiteindelijk de waarde hoger maken.

Moet u investeren in VeChain (VET)?

De VET cryptocurrency drijft de VeChain aan en wordt gebruikt voor vasthouden, uitgeven, staken of verzenden. Applicaties die op VeChain zijn gebouwd, hebben VTHOR nodig om de transacties te betalen.

Naarmate de vraag naar VTHOR stijgt, neemt ook de vraag naar VET munten toe, en als gevolg daarvan neemt de waarde toe.

Op 2 juli werd VET gewaardeerd op $ 0,082.

Tegen deze prijs is het, gezien het feit dat VeChain de nationale eNFT adoptie zal stimuleren en COVID-19 vaccinatiecertificaten zal verstrekken, een waardevolle investering.

Daarnaast is VeChain de leider als het gaat om blockchain adoptie in de voedingsmiddelenindustrie.

Wat dit betekent is dat we de toekomstige use-cases van het VET token duidelijk kunnen zien en hoe de vraag zal groeien.

Op 22 juni daalde VeChain tot $ 0,064 op het laagste punt en steeg tot $ 0,092 op 30 juni op een van de hogere punten.

Dit geeft ons een duidelijk beeld van hoe ver het token de afgelopen tijd is gegroeid.

Met het toegenomen gebruik en de vraag ernaar, kunnen we verwachten dat het eind juli zal stijgen tot $ 0,090.

The post VeChain prijsvoorspelling: is VET een goede koop in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*