Crypto-Prijzen.nl

VeChain prijsvoorspelling: een sprong naar $0,25 lijkt mogelijk

VeChain prijsvoorspelling: een sprong naar $0,25 lijkt mogelijk

De prijs van VeChain (VET/USD) staat de laatste tijd onder druk toen de recente rally pauzeerde. VeChain handelt op $ 0,1163, wat iets lager is dan het hoogste punt van deze week van $ 0,1420. De munt heeft een totale marktwaarde van meer dan $ 7,5 miljard

VeChain rally pauzeert

VeChain is een blockchain project gericht op zakelijke klanten. Het netwerk helpt bedrijven in sectoren als landbouw, financiën, detailhandel en logistiek om een aantal van de belangrijkste uitdagingen aan te gaan. Enkele van de toonaangevende bedrijven die het netwerk hebben omarmd, zijn BMW en Walmart.

Deze week kondigden de ontwikkelaars een nieuwe grote gebruiker van hun platform aan. In een verklaring kondigden ze aan dat Oatman Farms, een landbouwbedrijf in Arizona, zijn technologie zal gebruiken om zijn logistiek te verbeteren. Het bedrijf zal deze technologie gebruiken via StoryBird, een VeChain product dat is ontwikkeld door Producers Market. In een verklaring zei Dan Hansen van Oatman:

“Oatman Farms heeft StoryBird geadopteerd voor zijn boerderij- en biologische bakmixen omdat het ons in staat stelt om onze landbouwpraktijken, ingrediënten en eindproducten duidelijk, flair en transparantie te tonen en te differentiëren.”

Zoals alle altcoins heeft de VeChain prijs een sterk herstel doorgemaakt nadat het een sterke ondersteuning had gevonden op $ 0,5730. Het is met meer dan 105% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in maart. Deze bullish trend is het gevolg van het sterke herstel van Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld. Na in juli onder de $ 30.000 te zijn gezakt, herstelde de munt sterk tot meer dan $ 48.000.

Andere altcoins zijn ook gestegen. Cardano heeft bijvoorbeeld alle verliezen van mei en juni goedgemaakt en is nu de op één na grootste munt ter wereld. Ethereum en Binance Coin zijn ook aanzienlijk gestegen, terwijl de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies is gestegen tot meer dan $ 2 biljoen.

VeChain prijsvoorspelling

VeChain price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de VET prijs steeg tot een belangrijke weerstand van $ 0,1420. Dit was een belangrijk niveau aangezien het op 3 juli het hoogste niveau was. Het is ook boven de 25 en 50-daagse gewogen voortschrijdende gemiddelden (WMA) gestegen. De Relatieve Sterkte Index (RSI) daarentegen is van het overboughtniveau van 82 naar 57 gestegen.

Daarom is de kans groot dat de munt snel terug zal stuiteren, aangezien beleggers zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $ 0,25. Aan de andere kant zal een daling onder $ 0,093 deze mening ongeldig maken.

The post VeChain prijsvoorspelling: een sprong naar $0,25 lijkt mogelijk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*