Crypto-Prijzen.nl

VeChain prijsbeweging: zal VET in waarde stijgen na de upgrade?

VeChain prijsbeweging: zal VET in waarde stijgen na de upgrade?

VeChain VET/USD is een enterprise blockchain platform dat speciaal is ontwikkeld met een focus op supply chain en logistieke vereisten.

De VeChain blockchain voert de VeChain Token (VET) en de VeThor token (VTH) uit.

VeChain token wordt gebruikt om waarde over het netwerk over te dragen en de VeThor token wordt gebruikt als energie die slimme contracttransacties mogelijk maakt.

VeChainThor v1.6.0 als katalysator voor groei

Op 28 oktober analyseerden we de prijsstijgingen die plaatsvonden voor VeChain’s VET token.

Op 16 november kondigde VeChain aan dat VeChain op blokhoogte 10.653.500 veilig een nieuw tijdperk van POA 2.0 betrad, een nieuw consensusalgoritme dat het ecosysteem kan ondersteunen.

POA 2.0 is het eerste protocol in zijn soort ter wereld en combineert twee hoofdtypen blockchain consensusmechanismen, waaronder Byzantijnse fouttolerantie en Nakamoto, met als doel hun zwakke punten te elimineren en te profiteren van hun sterke punten.

POA 2.0 verbetert in wezen het randomness proces, dat wordt gebruikt om de volgende blokproducent te selecteren, waarbij blockchain manipulatie als resultaat een onmogelijkheid wordt.

Daarnaast introduceert het ook een commissiefunctie, waarbij drie extra BP’s willekeurig worden geselecteerd om een blokkering te verifiëren en elke vorm van manipulatie verder te voorkomen.

POA 2.0 garandeert ook dat gegevens onmiddellijk kunnen worden gefinaliseerd en zorgt er zo voor dat er geen onbedoelde forks kunnen plaatsvinden binnen het netwerk.

Dit alles heeft het potentieel om bij te dragen aan de groei van VeChain en op zijn beurt de waarde van het VET token te verhogen.

Moet u investeren in VeChain (VET)?

Op 16 november had VeChain (VET) een waarde van $ 0,14772.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

De hoogste waarde ooit van VeChain (VET) vond plaats op 19 april, toen het token een waarde van $ 0,280991 bereikte.

Wat de prestaties in oktober betreft, had VeChain (VET) zijn laagste punt op 1 oktober, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,09449.

Het hoogste punt van waarde in oktober was op 26 oktober, toen het token een waarde van $ 0,1467 bereikte.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het beroepsonderwijs eind november een waarde van $ 0,18 zal bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post VeChain prijsbeweging: zal VET in waarde stijgen na de upgrade? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*