Crypto-Prijzen.nl

VeChain en Olive Times werken samen om premium olijfolie in China te leveren

VeChain en Olive Times werken samen om premium olijfolie in China te leveren

Olive Times, een opkomend olijfoliemerk in China, heeft de handen ineen geslagen met VeChain, een blockchain aangedreven ketenleveringsplatform, om de authenticiteit van zijn oliën te waarborgen. VeChain onthulde dit nieuws eerder vandaag via een persbericht en zei dat deze samenwerking het bedrijf wil helpen voldoen aan de toenemende vraag naar biologische olijfolie in China. Naar verluidt schat de Internationale Olijfolieraad dat China gemiddeld 66.000 ton olijfolie per jaar verbruikt.

Volgens het persbericht was Olive Times verbonden met VeChain om zijn Blockchain-as-a-Service (BaaS) platform te gebruiken om de productlijn van zijn ultra-premium extra virgin olijfolie genaamd Special Olive te traceren. De blockchain- en gegevenskwaliteit van VeChain helpen het bedrijf om gegevens in belangrijke productiestadia te loggen om de eindgebruiker te laten zien dat Special Olive voldoet aan de beloofde kwaliteit.

Dit proces omvat het uploaden van gegevens over de breek- en extractieprocessen, kwaliteitscertificering en zuurgraad. VeChain zal ook fungeren als een medium voor gegevensbeveiliging en transparantie, waardoor consumenten in ethisch bewuste markten ervoor kunnen zorgen dat Special Olive aan hun normen voldoet.

Jane Gong, CEO van Olive Times, zei het VeChain platform te gebruiken en zei dat het bedrijf alles over Special Olive op een betrouwbare en onveranderlijke manier kan delen. Ze voegde eraan toe dat dit helpt om klanten en consumenten een realtime, betrouwbaar venster op de activiteiten van het bedrijf te bieden.

Yvette Xia, de Chief Marketing Officer van het bedrijf, voegde toe:

Het gebruik van blockchain technologie om uw marketingstrategie een boost te geven, is een nieuwe en effectieve methode voor merkopbouw.

De blockchain gebruiken om gezond eten op uw bord te krijgen

Voordat VeChain de handen ineen sloeg met Olive Times, heeft VeChain opnieuw de handen ineen geslagen met Producers Market om Oatman Farms Premium Provisions, een familiebedrijf in Arizona, te helpen bij het stroomlijnen van de activiteiten. De zure broodmixen van de boerderij werden een hoofdbestanddeel van veel huishoudens na de COVID-19 pandemie, die de beweging beperkte. Echter, dezelfde gebeurtenis die de vraag naar de producten van de boerderij verhoogde, zorgde ervoor dat consumenten meer transparantie, vertrouwen en economische gelijkheid in waardeketens eisten.

Als zodanig heeft Oatman Farms de StoryBird applicatie van Producers Market geïntegreerd, die consumenten verbindt met de toeleveringsketens van specifieke producten. Aangedreven door VeChain Toolchain, verzamelt en uploadt StoryBird authentieke productinformatie op de VeChain Thor blockchain. Door dit te doen, maakt het een naadloze validatie van de oorsprong van een product mogelijk.

Eigenaar Dan Hansen legt uit waarom Oatman Farms de applicatie omarmde en zei dat StoryBird de boerderij helpt om haar verschillende landbouwpraktijken, ingrediënten en afgewerkte producten transparant te presenteren. Hij voegde eraan toe dat zijn boerderij via de applicatie een eenvoudig, dynamisch en feature-rijk platform heeft gevonden om zijn verhalen te delen.

Met verschillende organisaties die het VeChain platform omarmen voor hun toeleveringsketens, heeft de VeChain munt (VET/USD) de afgelopen weken ook een nette prestatie neergezet. Op het moment van schrijven verandert VET van eigenaar voor $ 0,1288 (£ 0,094) na een winst van 3,66% in de afgelopen 24 uur. Hoewel dit cijfer nog 53,69% verwijdert is van de ATH van de munt van $ 0,2782 (£ 0,20), is de waarde van VET nog steeds binnen een maand bijna verdubbeld.

The post VeChain en Olive Times werken samen om premium olijfolie in China te leveren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*