Crypto-Prijzen.nl

Valkyrie Digital Assets LLC lanceert Valkyrie Zilliqa Trust

Valkyrie Digital Assets LLC lanceert Valkyrie Zilliqa Trust

Het belangrijkste beleggingsdoel van deze trust is om de waarde van Zilliqa (ZIL/USD) die erin wordt gehouden, weer te geven en om investeerders betrouwbare, kosteneffectieve toegang tot en blootstelling aan de cryptocurrency te bieden.

Valkyrie Digital Assets LLC, dat de Valkyrie Bitcoin (BTC/USD) Trust, Valkyrie Polkadot (MATIC/USD) Trust, Valkyrie Algorand (ALGO/USD) Trust, Valkyrie Dash (DASH/USD) Trust en de Valkyrie TRON (TRX/USD) Trust beheert, kondigde de lancering aan van de Valkyrie Zilliqa Trust, het zesde investeringsvehikel en de eerste bij Valkyrie die uitsluitend investeert in Zilliqa, het native token achter het hele blockchain-netwerk.

Valkyrie Investments CEO Leah Wald zei:

Zilliqa is een snelgroeiend netwerk dat een unieke functieset biedt die is gericht op het democratiseren van de betalings- en overmakingsruimte. Door dit vertrouwen te lanceren, zijn we in staat om gekwalificeerde investeerders blootstelling te geven aan een van de meest vooraanstaande projecten die werken om deze use case naar het financiële systeem van de toekomst te brengen.

Meer bekendheid geven aan een steeds groter wordende selectie van digitale activa

De Zilliqa trust werd slechts enkele dagen na de Valkyrie TRON Trust gelanceerd. Het is de nieuwste in een reeks onderling verbonden trusts die zijn opgericht om de blootstelling aan digitale activa te vergroten. Dit vertrouwen is het eerste dat is gebouwd op sharded architectuur, waardoor het mogelijk is om op elk moment zeer hoge transactievolumes te verwerken. Veel communityleden zullen het zien als een alternatief voor de hoge kosten en congestie die typerend zijn voor veel andere blockchains.

Amrit Kumar, president en mede-oprichter van Zilliqa, voegde toe:

Het toegankelijker maken van crypto voor een reeks verschillende doelgroepen is een zekere manier om meer wereldwijd nut voor alle munten te creëren en het grenzeloze potentieel ervan echt te realiseren. Valkyrie doet dit door de toegang tot de gangen van crypto te vergemakkelijken, zodat onbekenden niet op de deuren hoeven te kloppen waarmee ze niet vertrouwd zijn – zoals beurzen, DEX’s en meer. Ze optimaliseren het beheer van crypto activa voor investeerders en helpen hen ook om hun activa in te zetten en hun rendement te maximaliseren. Bovendien zal Valkyrie’s expertise op de Amerikaanse markt ons helpen onze aanwezigheid te vergroten en nieuwe klanten in de VS te bereiken, wat zeer goed aansluit bij onze bedrijfsdoelstellingen.

The post Valkyrie Digital Assets LLC lanceert Valkyrie Zilliqa Trust appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*