Crypto-Prijzen.nl

VAE gaat op blockchain gebaseerde NFT’s uitgeven

VAE gaat op blockchain gebaseerde NFT’s uitgeven

De Verenigde Arabische Emiraten vertoont een progressieve houding ten aanzien van cryptovaluta en digitale activa in het algemeen. The Emirates Post Group (EPG) heeft aangekondigd dat het zal nonfungible token (NFT) postzegels te geven aan de 50e Nationale Dag te markeren.

De postzegels worden op 2 december onthuld en EPG wordt de eerste postorganisatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika die digitale postzegels uitgeeft.

Digitale postzegels van de VAE

De NFT zegels zullen bestaan uit op blockchain gebaseerde digitale tweelingen die zijn uitgegeven als digitale verzamelobjecten die zijn gekoppeld aan hun fysieke tegenhangers.

De verzamelobjecten zullen in totaal vier postzegels bevatten. Elk van deze postzegels zal een uniek ontwerp hebben, inclusief het nationale thema. Kopers van deze postzegels kunnen na het scannen van een QR code op de kaart het unieke ontwerp zien dat is aangevallen op de fysieke postzegel die ze hebben gekocht.

Een koper kan vervolgens de NFT op de blockchain activeren door een achter de kaart verborgen QR code te scannen.

De CEO van de post, Abdulla Mohammed Alashram, verklaarde dat NFT aanbiedingen in lijn zijn met de visie van EPG om digitaal onderlegd te worden. Hij verklaarde dat de postorganisatie aan het onderzoeken was hoe de implementatie van blockchain technologie onze activiteiten kan stroomlijnen en verbeteren en andere concurrentievoordelen kan introduceren.

Meer cryptoplannen in de toekomst

Alashram verklaarde verder dat de lancering van deze digitale verzamelobjecten de eerste stap is naar de onderneming van het bedrijf in blockchain en crypto technologie. Hij verklaarde dat EPG van plan was in de toekomst extra digitale postzegels te lanceren.

Hij verklaarde verder dat de adoptie van de nieuwste technologische ontwikkelingen gericht was op de “technologiebewuste generatie” die de voorkeur gaf aan diensten die toegankelijk zijn via digitale platforms. Bovendien voegde hij eraan toe dat het bedrijf extra NFT zegels zou lanceren om de kloof tussen de traditionele postzegels en de digitale sector te overbruggen.

De VAE heeft blijk gegeven van een positieve houding ten opzichte van digitale activa. De regelgevers dringen aan op crypto vriendelijke regelgeving die de handel in digitale activa in de economische vrije zone van Dubai zal ondersteunen.

Tegen het einde van oktober heeft de Dubai Financial Services Authority (DFSA) een reeks voorschriften uitgevaardigd met betrekking tot investeringstokens. De regelgeving had tot doel duidelijkheid te scheppen over digitale activa voor zowel investeerders als bedrijven die in de sector actief zijn.

The post VAE gaat op blockchain gebaseerde NFT’s uitgeven appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*