Crypto-Prijzen.nl

UNOPND om gebruiksscenario’s voor metaverse en NFT apps te ondersteunen

UNOPND om gebruiksscenario’s voor metaverse en NFT apps te ondersteunen

Creatieve projectstudio UNOPND zal nieuwe use-cases van blockchain-technologie voor deze toepassingen ondersteunen en bestuderen, zo leerde Invezz uit een persbericht. Hun hoofdactiviteit bestaat uit het verkennen en experimenteren met nieuwe benaderingen om blockchain-technologie te gebruiken in verzamelbare NFT’s en gaming. UNOPND zal innovatieve projecten ondersteunen met de hulp van zijn ervaren oprichters en het leiderschap van Hashed. Ze zijn ook bedoeld om startups te ondersteunen die zoveel mogelijk markten willen openen dankzij de indrukwekkende recente vooruitgang in metaverse gaming.

Metaverse mainstream nemen

UNOPND zal met name ideeën introduceren die het reguliere publiek aanspreken dat niet actief is in crypto. Hoewel het concept van aantoonbaar eigendom en de metaverse nog in de kinderschoenen staat, heeft het een groot potentieel om de manier waarop gebruikers entertainment consumeren te transformeren. Dit opent een veel grotere markt voor blockchain dan financiële apps.

Focus op ontwikkeling, PR en betrokkenheid van de gemeenschap

UNOPND zal ontwikkelaars ondersteunen in hun focus op het bouwen en gebruiken van hun netwerken om te helpen met gemeenschapsbetrokkenheid, PR, teambuilding en strategisch advies via toegang tot bedrijfsnetwerken en marktinzichten. Al deze, evenals steun voor fondsenwerving, zullen worden geleverd door Hashed. Op dit moment werkt UNOPND aan meerdere projecten en onderzoekt tegelijkertijd alle mogelijke manieren om NFT’s te gebruiken. Het overweegt projecten te bouwen op een aantal L1 netwerken, waaronder Ethereum (ETH/USD), Terra (LUNA/USD), en nog veel meer.

Chan Lee, CEO van UNOPND merkte op:

UNOPND zal een ecosysteem van makers en gebruikers bouwen en innovatieve diensten leveren die de waarde van blockchain onthullen. We hebben gezien dat veel op blockchain gebaseerde games en sociale diensten de laatste jaren populair worden. We willen ons concentreren op de vraag van de markt, met name de gemeenschappen, om de meest aantrekkelijke producten te vinden.

Simon Kim, mede-oprichter en CEO van Hashed voegde toe:

Hashed is verheugd om het voortouw te nemen bij het mainstream maken van blockchain. Financiële toepassing van blockchain is een van de vele gebieden die we momenteel onderzoeken, en we vinden het rijp om onze steun te verlenen aan teams en oprichters die bereid zijn om het volledige potentieel van blockchain op andere creatieve manieren te verkennen via UNOPND.

The post UNOPND om gebruiksscenario’s voor metaverse en NFT apps te ondersteunen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*