Crypto-Prijzen.nl

UniX Gaming en The Sandbox gaan metaverse samenwerking aan

UniX Gaming en The Sandbox gaan metaverse samenwerking aan

UniX Gaming, een van de grootste play-to-earn gaminggilden ter wereld, is een samenwerking aangegaan met The Sandbox (SAND/USD), vernam Invezz uit een persbericht dat voor het eerst op Bitcoinist werd gepubliceerd. The Sandbox heeft partnerschappen gevormd met Adidas, Atari, Care Bears en andere grote merken.

Een rol spelen als ecosysteembouwer

De metaverse staat ondanks alle hype eromheen nog in de kinderschoenen. UniX zal een sleutelrol spelen in de ontwikkeling van The Sandbox metaverse als ecosysteembouwer. Het is bedoeld om prominente personen en merken te helpen hun eigen virtuele werelden te creëren met digitale winkels, gebouwen, NFT’s, minigames en meer.

Universele toegang tot gaming bevorderen

De crypto gaminggilde staat vooral bekend om het ondersteunen van nieuwe gamers die toegang willen krijgen tot de extreem competitieve game-to-earn ruimte. De onbetaalbare toegangsbarrière is een van de uitdagingen van P2E gaming. De meeste populaire spellen vereisen hoge initiële investeringen in NFT’s, die veel spelers zich niet kunnen veroorloven, vooral die in ontwikkelingslanden.

UniX heeft een groot aantal P2E game NFT’s verzameld. Veelbelovende spelers ontvangen beurzen van het gilde, dat ook de NFT’s uitleent die ze nodig hebben om te beginnen met spelen. Wanneer een speler een beloning verdient, wordt deze gesplitst met UniX 50:50.

UniX maakt zijn eigen games en een lanceerplatform voor nieuwe P2E games om geld in te zamelen via een eerste game aanbod. Bibits, de eerste titel, wordt later dit jaar gelanceerd.

Julien Gratz, Head of Publishing bij The Sandbox, merkte op:

We zijn erg verheugd om het UNIX Gaming team te verwelkomen als partner binnen The Sandbox. Ze zijn een van de snelstgroeiende en beste gilden die we tot nu toe hebben gezien, en hun toewijding om een betere gemeenschap op te bouwen dankzij de vaardigheden van Creator en het leren van Building skills is een broodnodig element voor ons ecosysteem; we zijn zeker een goede match!

De nieuwe game-ontwikkelingsstudio van UniX, 1Mhz Studios, zal een belangrijke rol spelen bij het helpen van merken bij het maken van minigames waarmee NFT’s geld kunnen verdienen. De leden van het studioteam hebben eerder gewerkt aan films en games zoals Pacific Rim Uprising en Star Trek: Resurgence.

Enorme voordelen voor de UniX gemeenschap

Het partnerschap zal meer kansen creëren voor spraakmakende partnerschappen met bekende merken en de reeds indrukwekkende positie van de gemeenschap in het P2E gaminguniversum vergroten.

La notizia UniX Gaming en The Sandbox gaan metaverse samenwerking aan era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*