Crypto-Prijzen.nl

University of the People omarmt crypto als betaling

University of the People omarmt crypto als betaling

De in Californië gevestigde University of the People heeft cryptocurrencies omarmd als onderdeel van haar onderwijsrevolutieproject. Een rapport onthulde dit nieuws op 15 december en merkte op dat de universiteit van plan is donaties in digitale activa te accepteren. Bovendien probeert de instelling studenten over de hele wereld vergoedingen in crypto te laten betalen.

Volgens het rapport werd de University of the People de eerste instelling voor hoger onderwijs die non-profit, geaccrediteerd, online en collegegeldvrij was. Met een trackrecord van buitengewone stappen, zei de universiteit dat de beslissing om crypto te omarmen cruciaal is in haar activiteiten, omdat meer dan 100.000 internationale studenten te maken krijgen met financiële en fysieke uitdagingen bij het overboeken van geld.

Door cryptodonaties te omarmen, sluit de universiteit zich aan bij andere instellingen voor hoger onderwijs die proberen de manier waarop ze betalingen accepteren te transformeren. Deze omvatten de Wharton School of Business, de University of California in Berkeley, Lehigh University en Carnegie Mellon University.

De valuta van de toekomst aannemen

Hoewel de University of the People nieuw is in het accepteren van cryptodonaties voor haar schenkingsfonds, heeft ze al $ 2 miljoen ontvangen in haar missie om $ 10 miljoen te bereiken.

Naar verluidt kreeg de universiteit de donatie van Albert Wenger, de managing partner bij Union Square Ventures, en zijn vrouw, Susan Danziger, de oprichter van The Eutopia Foundation.

Uitleggend waarom de University of the People besloot om haar schenkingsfonds op te zetten om crypto te accepteren, zei de voorzitter van de instelling, Shai Reshef:

Als de universiteit van de toekomst is het volkomen logisch dat we onze schenking creëren in de valuta van de toekomst. UoPeople heeft een nieuw model voor hoger onderwijs ontwikkeld en cryptocurrency is een nieuw financieringsmodel.

Crypto en blockchain gericht leren blijft aanslaan

Afgezien van het omarmen van cryptodonaties, heeft de University of the People gezworen om leermiddelen en middelen aan te bieden rond cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD). De instelling wil ook blockchain en crypto studies integreren in haar curriculum. Reshef wees erop dat de universiteit de verantwoordelijkheid heeft om haar studenten voor te lichten over hoe crypto’s het bedrijfsleven transformeren.

De University of the People maakt ook gebruik van blockchain technologie en crypto’s om afgestudeerden fraudebestendige digitale diploma’s aan te bieden in de vorm van non-fungible tokens (NFT’s). Daarbij wil de universiteit de overdracht van documenten naadloos en toegankelijk maken, met name voor vluchtelingen of afgestudeerden die een bewijs van hun opleiding moeten overleggen aan werkgevers in het buitenland.

The post University of the People omarmt crypto als betaling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*