Crypto-Prijzen.nl

Uniswap (UNI) wordt het meest verhandelde bezit van de top 1000 walvissen

Uniswap (UNI) wordt het meest verhandelde bezit van de top 1000 walvissen

Uniswap is nu de meest verhandelde cryptocurrency onder Binance walvissen. UNI staat nu bovenaan de 1000 adressen op Binance Smart Chain (BSC). Het heeft Ethereum overtroffen door handelsvolumes.

De populariteit van Uniswap onder walvissen

Uit gegevens van WhaleStats blijkt dat UNI nu behoort tot de top tien van meest gebruikte slimme contracten onder de walvisadressen van Binance. Bovendien is UNI ook het meest gehouden token in de top 1000 Ethereum wallets. Daarom heeft bijna elk walvis portemonnee-adres meer dan één UNI token.

UNI is een van de meest populaire tokens onder de grootste walvisadressen. UNI is een utility token dat wordt gebruikt op de Uniswap decentralized exchange (DEX). UNI tokens zijn nodig voor degenen die de DEX willen gebruiken.

Walvisactiviteit is nog steeds hoog

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen maanden niet goed gepresteerd. De neerwaartse trend werd veroorzaakt door speculatie over verhoogde rentetarieven door de Amerikaanse Federal Reserve. Het werd gevolgd door geopolitieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne, en veel cryptocurrencies stagneren op een laag niveau.

Ondanks het optreden zijn er nog walvisadressen actief. WhaleStats heeft de top tien van ranking tokens onthuld die populair zijn onder 1000 Ethereum walvissen. Enkele van de tokens in deze lijst zijn ETH, MATIC, enz. WhaleStats heeft ook de aankopen van MATIC, YFI en andere DeFi gerelateerde tokens onthuld. De accumulatie komt ondanks de onzekerheid op de markt.

Hoewel de walvisadressen tegen de markttrend ingaan, doen ze heel weinig om de uitverkoop op de markt te voorkomen. De wereldwijde markt voor cryptocurrency is tijdens de recente neerwaartse trend met ongeveer 13% gedaald. De afgelopen week is voor ongeveer $ 15 miljard aan verschillende tokens overgedragen naar cryptobeurzen.

De $ 15 miljard die naar beurzen stroomt, omvat enkele van de grootste cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Tether (USDT). De trage prestaties veroorzaakten de uitverkoop, inclusief die van Bitcoin die vorige week het dieptepunt van juni 2021 van $ 34K bereikte. De meeste tokens in de top 100 lijst verliezen ook waarde tijdens de aanhoudende bearmarkt en de vrije val vertoont geen tekenen van afkoeling.

Het bericht Uniswap (UNI) wordt het meest verhandelde bezit van de top 1000 walvissen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*