Crypto-Prijzen.nl

Uniswap (UNI), Tezos (XTZ) en Fantom (FTM) prijsanalyse

Uniswap (UNI), Tezos (XTZ) en Fantom (FTM) prijsanalyse

De markt voor cryptocurrency gaat vooruit in de derde handelsweek van augustus, Bitcoin handelt zeer dicht bij de weerstand van $ 50.000, en voor nu wijst alles erop dat de prijs weer boven dit niveau zou kunnen stijgen. De markt voor cryptocurrency blijft retailbeleggers aantrekken, en volgens crypto analysebedrijf Chainanalysis is de wereldwijde crypto adoptie onder retailbeleggers sinds het begin van het jaar met meer dan 800% gestegen: onder leiding van India, Pakistan en Oekraïne.

“In opkomende markten wenden velen zich tot cryptocurrency om hun spaargeld te behouden in het licht van valutadevaluatie, overmakingen te verzenden en te ontvangen en zakelijke transacties uit te voeren, terwijl de acceptatie in Noord-Amerika, West-Europa en Oost-Azië het afgelopen jaar grotendeels is gestimuleerd door institutionele beleggers”, meldde het crypto analysebedrijf Chainanalysis.

Als deze positieve trend zich voortzet, zouden Uniswap UNI/USD, Tezos XTZ/USD en Fantom FTM/USD enkele van de beste presteerders van september kunnen zijn. De oprichter van Lyn Alden Investment Strategy ziet dat Bitcoin aan het begin van het jaar 2022 $ 100.000 bereikt en Etheruem boven $ 5.000 stijgt, terwijl analist Cathie Wood zei dat Bitcoin de komende jaren het niveau van $ 500.000 zou kunnen bereiken.

Uniswap (UNI) zou een weerstand van meer dan $35 kunnen bereiken als de positieve trend zich voortzet

De prijs van Uniswap (UNI) gaat sinds begin augustus omhoog en voorlopig is er geen teken van een trendomkering. Uniswap zou nog meer kunnen opschieten in de aanhoudende bullmarkt, en als de prijs boven $ 35 stijgt, kan het volgende prijsdoel rond $ 40 of zelfs hoger liggen.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder $ 25 daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het ondersteuningsniveau van $ 20.

Tezos (XTZ) heeft sterke ondersteuning gevonden boven $ 3

Tezos is sinds begin augustus 2021 gestegen van $ 3 naar $ 3,8 en de huidige prijs ligt rond de $ 3,7.

Bron: tradingview.com

De kritieke ondersteuningsniveaus zijn $ 3,5 en $ 3; daarnaast vertegenwoordigen $ 4 en $ 5 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs weer boven $ 4 springt, zou het een signaal zijn om Tezos (XTZ) te kopen, en het volgende prijsdoel zou rond de $ 4,5 kunnen liggen.

Fantom (FTM) kan opnieuw stijgen boven de $0,70 weerstand

De prijs van Fantom (FTM) handelt momenteel rond de $0,50, maar het technische plaatje impliceert dat de prijs in september weer boven de weerstand van $0,70 kan stijgen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,60 springt, zou het een signaal zijn om Fantom (FTM) te kopen, maar als de prijs onder $ 0,40 daalt, zou het een stevig verkoopsignaal en een trendomkeringsteken zijn.

Samenvatting

Augustus was tot nu toe een zeer positieve maand voor de cryptocurrency markt, Bitcoin handelt zeer dicht bij een weerstand van $ 50.000, en voor nu wijst alles erop dat de prijs weer boven dit niveau zou kunnen stijgen. Als deze positieve trend zich voortzet, zouden Uniswap, Tezos en Fantom enkele van de beste presteerders van september kunnen zijn.

The post Uniswap (UNI), Tezos (XTZ) en Fantom (FTM) prijsanalyse appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*