Crypto-Prijzen.nl

Uniswap lanceert Swap Widget terwijl het kijkt naar Web3 uitbreiding

Uniswap lanceert Swap Widget terwijl het kijkt naar Web3 uitbreiding

Uniswap Labs, de ontwikkelaar van het toonaangevende gedecentraliseerde uitwisselingsplatform (DEX) Uniswap, heeft aangekondigd dat elke website zijn Swap Widget kan insluiten en gebruikers toegang kan geven tot de functies van het platform.

Met deze lancering kunnen websites nu naadloos toegang geven tot Uniswap functionaliteiten door simpelweg een regel computercode te plakken. Het is iets waar Uniswap maker Hayden Adams al geruime tijd naar uitkijkt, volgens een tweet die hij donderdag deelde.

De visie van Hayden en Uniswap Labs was dat handelaren en andere gebruikers naadloze toegang zouden hebben tot “eerlijke, open en transparante markten“, aldus het platform in een blogpost .

Volgens het platform brengt de uiteindelijke lancering van de widget dit in de praktijk.

De Swap Widget brengt deze visie dichter bij de realiteit door ontwikkelaars in staat te stellen eenvoudige Uniswap-swapping functionaliteit in te sluiten, zodat hun gebruikers naadloos tokens kunnen wisselen, lid kunnen worden van een community of DAO, activa kunnen inpakken en meer, zonder hun apps te verlaten.”

Uniswap uitbreiden naar Web3

Uitbreidingsinspanningen van Uniswap kunnen ook een stap in de richting van het aanboren van Web3 omvatten, met als doel applicaties en blockchain platformen die rond Web3 worden gebouwd.

In een interview met TechCrunch zei Uniswap Labs COO Mary-Cathrine Lader dat Web3 een revolutie teweeg heeft gebracht in de financiële technologie. Uniswap streeft naar groei in deze sector. De directeur van Uniswap Labs vertelde TechCrunch:

Met Web3 kan elke app, elke website, waarde te creëren in een digitale economie zonder dat je daarvoor toestemming hoeft te vragen of voor die dienst hoeft te betalen .”

Swap Widget is live op Opensea en Oasis.app

Swap Widget is al geïntegreerd op drie op Ethereum gebaseerde platformen. Gebruikers op de toonaangevende NFT marktplaats Opensea kunnen nu Ether wrappen of tokens wisselen op Uniswap. Dit doen ze zonder te hoeven overstappen van de Opensea website.

De widget is ook ingebed in de Oasis.app en het sociale web3 platform Friends With Benefits. Oasis.app gebruikers kunnen de widget gebruiken om te profiteren van gedecentraliseerde financiën (DeFi), terwijl FWB leden de integratie kunnen gebruiken om veilig FWB tokens te kopen die nodig zijn voor registratie in de DAO.

Uniswap’s totale waarde vergrendeld (TVL) schommelt momenteel rond de $ 7,3 miljard, een daling van ongeveer 6% in de afgelopen week. Gegevens over DeFi Llama laten zien dat Curve (CRV) leidt met een TVL van $ 20,2 miljard.

Lido (LDO), Anchor (ANC), MakerDAO (MKR) en Aave (AAVE) zijn de top 5 van TVL. Uniswap staat zevende op de lijst.

Het bericht Uniswap lanceert Swap Widget terwijl het kijkt naar Web3 uitbreiding verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*